Menú Divendres
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€
Moje Murciano a l’Estil de Calasparra
La Perola de la Iaia Equatoriana: Sopa Tapioca de Carn
Confit d’Ànec
amb Fruits del Bosc (Supl.3€)
“Encocado de Corvina ecuatoriano”
Timbal de Gall d’Indi amb Salsa de Vi Negre
Carpaccio de Pop “a Feira”(Supl.3€)
Gelat de Tres Xocolates o de Stracciatella
Yogur Bio amb Sucre Mascobado
Cuallada amb Mel
I Fruits Secs
Menú Light
Integral
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per
emportar 10€
Crema de Bròquil a la Poma
Amanida de Fruites “El Divan”
Canelons d’Espinacs amb Falsa Bexamel de Civada
***Clown-quetes de Carbassó a la Menta***
PLAT SELECCIONAT DEL MENU
DEL FESTIVAL DE PALLASSOS DEL 23
AL 28 D’OCTUBRE – RESERVA PRÈVIA
Mosaic de Fruites Naturals
Infusió Bio de RATAFIA
Combi-Plat del Día
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar
Crema+Canelons+Amanida+Pà
Pasta+Timbal+Amanida+Pà
Moje+Corvina+Pasta+Pà
* Pots fer la teva combinació com vulguis
No hay comentarios:
Publicar un comentario