Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 26 de octubre de 2012

Menu Divendres 26 Octubre 2012



Menú Divendres
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Penne Rigatte a la Napolitana
Moje Murciano a l’Estil de Calasparra
La Perola de la Iaia Equatoriana: Sopa Tapioca de Carn


Confit d’Ànec amb Fruits del Bosc (Supl.3€)
“Encocado de Corvina ecuatoriano”
Timbal de Gall d’Indi amb Salsa de Vi Negre
Carpaccio de Pop “a Feira”(Supl.3€)


Gelat de Tres Xocolates o de Stracciatella
Yogur Bio amb Sucre Mascobado
Cuallada amb Mel I Fruits Secs

Menú Light Integral
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema de Bròquil a la Poma
Amanida de Fruites “El Divan”

Canelons d’Espinacs amb Falsa Bexamel de Civada
***Clown-quetes de Carbassó a la Menta***
                       PLAT SELECCIONAT DEL MENU DEL FESTIVAL DE        PALLASSOS DEL 23 AL 28 D’OCTUBRE – RESERVA PRÈVIA

Mosaic de Fruites Naturals
Infusió Bio de RATAFIA

          Combi-Plat del Día
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar


Crema+Canelons+Amanida+Pà
Pasta+Timbal+Amanida+Pà
Moje+Corvina+Pasta+Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares