Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 21 de noviembre de 2012

Dimecres 21 Mig Dia


Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Llentíes Estofades
Mousaka Bolognesa amb betxamel de Patates
Crêppe de Ricotta i Espinacs amb salseta de Boniato(Supl. 2€)
Tabauleeh de Quinoa amb toc de Pesto


Magre de Porc amb Tomàquet
Wrapp de Pollastre al Guacamole
Bienmesabe Adobada amb Verdures al Vapor
Rellom al Pesto amb Poma i Maduixes a la plantxa(Supl.3€)
   
Natilles de Xocolata amb Galeta Integral
Flam d´Ou Arte-Sá
Brownie de Xocolata amb productes BIO i COMERÇ JUST(Supl. 2€)

 Combi-Plat del Día
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Tabouleeh+Wrapp+Amanida+Pà
Crema+Canelons+Amanida+Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis





Menu Light Integral
Preu: Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Crema de Carbassa al Fonoll
Falsa Truita Espanyola “Sense Ou ni Patates”
Amanida de Endivies, Cherris i Vinagreta de F.Cabra

Carpaccio de Pop “a Feira”(Supl.3€)
Mousaka Bolognesa amb betxamel de Patates
Canelons d’Espinacs amb Falsa Betxamel de Civada

Palo Santo “Rico Rico”
Macedonia de Fruites Naturals
Infusió de Maduixes amb Nata

COOPERATIVA DE CONSUMO BIO/KM0 CORNELLÀ

PRESENTACIÓN DE HORTGÀNIC
 Miércoles 21 Noviembre a las 18,30hs:
Próxima cita para cear la Cooperativa de Consumo
Solidario en nuestra Ciudad
Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
VENTE A LA PRESENTACIÓN

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada

Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares