Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 14 de diciembre de 2012

Menús Cap de Setmana NIT


Els Plats de la Iaia

Brou de Nadal

Amanida Tébia de Calçots amb Vinagreta de Romesco
Timbal d´Esqueixada al estil de la tia Tula
Canelò d´Ànec amb Salseta trufada de Trompetes

Botifarra de Bolets amb Seques Bio HORTGANIC
Carmels POTA BLAVA farcits amb dos salsetes
SarSuela de Peix i Marisc

Tronquet de Nadal de Trufa i Xocolata
Flam de Mel i Mató
Crema Catalana al Nostre Aire


Menú Lunatic
Preu: 23€ amb entrants/ 21€ sense entrants(beguda no inclusa)

Entrants Salats Sorpresa
***
Amanida de Quinoa Reial i Fruites amb vinagreta d´Aloe Vera
Canelons d´Espinacs amb Falsa Betxamel de Boniato
Risotto de Bolets amb Cruixent de Parma
Amanida “Azteca” amb Guacamole, Kumato…
***
Secret Ibéric Foie Mi Cuit i Poma
Broquetes d´Entrecôtte amb Cruixent de KiKos
Wrapp de Salmó a la Llima amb Verduretes i Mascarpone
Broquetes de Pollastre al Curry amb Pilaf d´Espelta BIO
***
Brownie de Xoco amb Gelat de Aigua de Roses
Sopeta de Gerds amb Sorbet de GinTónic
Pastís de Mascarpone amb Gerds “CheesCake”
Iogurt Bio.lógic amb sucre Mascobado


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares