Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 31 de agosto de 2012

Menús NIT Divendres 31 Agost


Menú Arte-Sà


Guacamole (Brasilè) amb arepas d´Arròs
Risotto de Bolets amb Mató
Crêppe de Brandada de Bacallà amb Rúca
Amanida de Figues, Formatge, Poma i Festucs
***
Salmó Salvatje amb Préssec i Ceba confitada
Confit d’Ànec amb Fruits del Bosc
Besuc de Riu a la Llimona
Filet de Porc amb Verduretes a la planxa
***
Carpaccio de Pinya amb Gelat de Coco
Coulant de Xocolata amb Toc de Ginjebre
Pastís de Sémola de blat de Moro amb Figues

Preu: 20€/ 16€ Mig menú
(beguda no inclosa)




Menú KarNoYà (KNY)
(Degustació)

Amanida de Quinoa Real amb Fruites
Guacamole (Brasilè) amb arepas d´Arròs
Crema de Llenties Coral amb Gomasio d´Algues
Chop Suey de Verduretes amb Salvat de Civada i Miso
Filet Rus de Sarraceno amb Salsa Tártara
Coulant de Xocolata amb Toc de Jingebre

Amb beguda d´Aigua de Rosses i Llimona
Preu: 22€ Inclou pans variats

jueves, 30 de agosto de 2012

Menús Divendres 31 Agost Mig Dia


Menú Divendres

Sopa freda de Sindria al Coliandre
Pasta a la Bolognesa Clàssica
Crema de Llenties Eco Coral amb Carbassa i Fonoll

Llobarro de Platja amb Wok de Verduretes
Pollastre a l´Ast a les fines herbes
Chop Suey de Verduretes amb Salvat de Civada i Miso

Puding de Xocolata (llet bio)
Carpaccio de Préssec i Pinya al Ginjebre
Batut de iogurt amb fruites del bosc i Kiwi

Preu: 10, 95€ / 8€ mig menú

Pots sustituir plats del menú Arte-Sá amb suplement de 2€




Menú Arte-Sà

Guacamole (Brasilè) amb arepas d´Arròs
Risotto de Bolets amb Mató
Amanida de Figues, Formatge, Poma i Festucs
***
Salmó Salvatje amb Préssec i Ceba confitada
Confit d’Ànec amb Fruits del Bosc
Besuc de Riu a la Llimona
Filet de Porc amb Verduretes a la planxa
***
Carpaccio de Pinya amb Gelat de Coco
Coulant de Xocolata amb Toc de Jingebre
Pastís de Sémola de blat de Moro amb Figues

Preu: 20€/ 16€ Mig menú



Menú Dijous 30 Agost Mig Dia


Menú Dijous

Sopeta de Meló de Galia a la Mistela
Canelones bolognesa amb Betxamel de Civada
Amanida Remolatxa, Pinya i Ceba

Filete Ruso” Amb Escalibada
Llobarro de Platxa amb All i Pebre
Paella Valenciana amb Denominació d´Origen
Quiché de Verduretes amb Ou de granja i Llet bio

Pastiss de Crema Catalana (llet bio)
Mosaico de Fruites Naturals amb Xocolata
Flam de Poma

Preu: 10, 95€ / 8€ mig menú





miércoles, 29 de agosto de 2012

Menú Dimecres 29 Agost Mig Dia



Menú Dimecres

Sopeta Refrescant de Cogombre al Ciboulet
Mousaka de Carn al estil d´Atenea
Amanida de Col, Pastanaga, tonyina, tomáquet...

Llom a la Poma
Cassola de Caella amb Llagostíns
Conill estofaet amb farigola-llimona
Croquetes de “Amaranto” amb gomasio i verduretes

Pastiss de Crema Catalana (llet bio)
Cuajada de llet de Cabra amb Mel
Mosaico de Fruites Naturals amb Xocolata

Preu: 10, 95€ / 8€ mig menú


lunes, 27 de agosto de 2012

Menús Dilluns 27 Agost Mig Dia



Menú Dilluns

Amanida de Pasta amb Fruita i advocat
Sopeta de Tomáquet amb Sálvia i Romaní
Fabetes baby saltejades

Cassola de Caella amb Llagostíns
Mandonguilles de vedella amb patates i bolets
Canelons de Bolets amb falsa betxamel de Civada

Natilles amb llet de Civada
Cuajada de llet de Cabra amb Mel
Mosaico de Fruites Naturals amb Xocolata

Preu: 10, 95€ / 8€ mig menú

Menú Arte-Sà

Canelò de Bolets amb betxamel de Civada
Carpaccio de Pulpo A Feira
***
Confit d’Anec amb Fruits del Bosc
Filet de Porc amb Verduretes a la plantxa
***
Sopeta de Préssec amb Sorbetde Gintònic
Coulant de Xocolata amb Toc de Jingebre

Preu: 20€/ 16€ Mig menú

domingo, 5 de agosto de 2012

ÚLTIMO MENÚ DE LA TEMPORADA!

Menú Diumenge
Que el menjar suigui el teu aliment i l’aliment la Teva Medicina (Hipòcrates)

Amanida de Peres, f. Brie, perles de Sindria...
Exqueixada de Mojama al aroma de Farigola-llimona
Crêppe de ricotta, bacó i espinacs

Carpaccio de pulpo “A Feira”
Filet de Porc amb
Marmitako de Tonyina al estil de la Clari
Broquetes de Pollastre amb pilaf d´Arròs yessamí

Coulant de Café, farina de quinoa, oli verge...
Peretes al vi negre al toc d´enebre
Tiramisú al nostre aire

Preu: 20€ beguda no inclosa

***La primera part, pot ser degustació




sábado, 4 de agosto de 2012

Menú Romántic


Menú Romántic
Bocaditos de Mojito 
*** 
Petxina farcida de Vieira amb Botifarra d´Ou i aroma de Flor de taronger
*** 
Exqueixada de Mojama al aroma de Farigola-Llimó
*** 
Caneló trufat de Bolets amb llet de Xufa i llavors Chia
*** 
Secreto Ibérico con Salsa de Paté de Pato
*** 
Mousse de Rosses amb Sopeta de Fruites del Bosc
*** 
Souflé de dos Xocolates amb fruites naturals

Precio: 22€ s/bebida (con Reserva) 

Menú Dissabte 4 agost'12



Menú Dissabte
Amanida de Fruites “El Diván”
Ous Farcits de Tabouleeh de Bulgur
Macarrons a la Pomodoro

Llom amb salsa de Roquefort
Caella en salsa verda
Pollastre al curry amb pilaf arròs integral
Canelons de Bolets amb falsa betxamel de Xufa

Peretes al Vi negre amb toc d´Enebre
Iogurt Bio amb Sucre Panela
Mosaico de Fruites Naturals amb Xocolata

Preu: 13,95€ / 10€ mig menú




viernes, 3 de agosto de 2012

VegiMenú “KarnNoYà”


VegiMenú “KarnNoYà”
(KNY)

Degustacíon:
Bebida energética de Remolacha y Melón al Enebro
Amanida de Bulgur amb Fruita i Aloe Vera
***
Empanadilles d´Encurtit amb tofu i Algues
Paella de Trigo Sarraceno con Tofu y Algas
Filete Ruso de Soja Tex. Con Kikos
***
Coulant de Quinoa (Comercio Justo)
Sopita de Frutos Rojos con Sorbete de Gin Tònic
Incluye panecillos variados

25€ Iva Incluido
PRECIO ESPECIAL DE LANZAMIENTO...20€
(hasta el 1 de Agosto)

Menú Arte-Sano


Menú Arte-Sano

Pintxo de Tortilla española “sin huevo ni patatas”
Canelons de Bolets amb betxamel de Xufa d´Alboraia
Croquetes de Llentíes coral a la menta
Crêppe de Ricotta amb espinacs i bacó

Carpaccio de Pulpo “A Feira”
Solomillo de Cerdo al Roquefort
Secreto Ibérico con Salsa de Paté de Pato
Tonyina en Demi-Crue amb Soia i Germinats

Pecaets amb producte de Comerç Just:
Brownie de Arròs amb Ou Bio i Dos Xocolatas
Mosaico de Fruites amb Foundie de Xocolata
Coulant de Xocolata amb Ou bio i Sucre Mascobado

Preu: 20€/ 16€ mig menú

****La Primera part pot ser Degustació, escollint 3 Plat

Tapetes al Xiringo


Amanides Divines
Fruites amb Quinoa Reial “El Diván” amb vinagreta d´Aloe Vera...6€
"Moje Murciano" a l´estil de Calasparra... 6€
Tabouleeh Oriental de Bulgur... 6€


Tapes KarNoYà
Pintxo de Falsa Truita Espanyola “Sense Ou ni Patates”... 3€
Mandonguilles a l’ Estil de la Lola (seitá)... 5€
Canelons de Bolets amb Falsa Betxamel de Xufa d´Alboraia... 5€


Tapes Homenatge
"Maki-Navaja con Aire de Xoriso" (l´Ivà)... 4€
P.G.B: Pan Gamba Botifarra (Azagra)... 4€
Clown-Quetes de Llenties Coral a la Menta (F.I. Pallassos) 3ut... 3€
Postre Dolç: “A tí, llamada impropiamente Rosa” (Miguel Hernández)... 2,50€


Exòtiques
Pastís de Yuca amb Vedella... 5€
Broquetes de Pollastre al Curri amb Pilaf de Civada... 5€
Tamal de Pollastre Equatorià... 5€
Carpaccio de Pop “A Feira”... 7€


Pecaets Divins
Coulant de Sémola de Quinoa amb Ou Bio i Xocolata (Comerç Just)... 5€
Brownie de Farina d´Arròs amb dos Xocolates i Fruits Secs... 5€
Granitzat de Pinya al Jingebre amb Sucre Mascobado... 4€

Menú Divendres 3 agost´12


Menú Divendres
Que el menjar suigui el teu aliment i l’aliment la Teva Medicina (Hipòcrates)

Amanida de Fruites “El Diván”
Gazpacho suave BiColor
Ous Farcits amb Bulgur i verduretes amb toc de menta
Polenta d´Espinacs a la Catalana

Cazuela de Rape, Caella y Gambas
Crêppe de Ricotta amb espinacs i bacó
Lomo amb Bolets i Xanfaina
Croquetes de Llentíes coral a la menta

Peritas al vino tinto con enebro
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Mosaico de Frutas Naturales
Infusió de Ratafia/ Patxarán

Preu: 10,95€ /Mig menú 8€/ Per emportar 9€

.....

.....

Entradas populares