Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 31 de octubre de 2012

Lunátic Halloween 31 NIT


Lunátic Halloween


Cóctel de Sang i Flor d´Hibiscu
***
Amanida de Tonyina en Salmuera amb Pebre Grog
Risotto negre amb Trompetes de la Mort
Canelons d´Espinacs amb Crema de Cabraza i pels de Bruixeta
***
Entranya de Cebón al XimiXurri de Ginjebre
Salmó Norueg amb Ceba i Pétals de Roses Confitades
Magret d’Ànec amb Fruits del Bosc
***
Ull de Zombi de CupCake
Sopeta de Peres amb Bambolletes inquietants de Cardomomo
Coulant de Xoco Blanc amb Cor palpitant i Gelat de Plátan
***
Panellet Terrorífic de Tots Sants

Preu: 23€ beguda no inclusa
21€ sense cóctel ni panellet

lunes, 29 de octubre de 2012

Dilluns 29 Oct


Menú Dilluns
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Espaguetis Terrorífics a la bolognesa
Amanida d´Endivies i Poma amb Vta de F. Cabra
Amanida Tabouleeh Cous Cous

Llom a la plantxa a la Llima
Carpaccio de Pop “a Feira”(Supl.3€)
“Bienmesabe en adobo” amb Escalibada

Pastis de Poma Arte-Sá
Yogur Bio amb Sucre Mascobado
Cuallada amb Mel I Fruits Secs



Menú Light Integral
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema de Bròquil a la Poma
La Perola de la Iaia: Sopa de Miso

Pollastre al Curry amb Tabouleeh
Croquetes de Civada i Verduretes al Ginjebre

Mosaic de Fruites Naturals
Infusió Bio de RATAFIA



          Combi-Plat del Día
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Crema+Pollastre+Amanida+Pà
Bienmesabe+Pasta+Endivies+Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis

domingo, 28 de octubre de 2012

Diumenge 28 Octubre


Menú Arte-Sano
                                                           Preu: 21€ beguda no inclosa

Pintxo de Truita “Sense Ou ni Patata”
Amanida de Poma, Formatge de Cabra, Nous, Mel...
Clown-quetas de Carbassa a la Menta
***
Carpaccio de Pulpo “A Feira”
Confit d´Ànec amb Fruites del Bosc
Filet de Vedilla amb Salsa Gorgonzola
Llom de Bacallà a la Llauna amb Wok de Verduretes
***
Brownie de Xocolata amb Gelat de Stracciatella
Macedonia de Fruites amb Sorbet de Gin Tònic
Tiramisú al Nostre Aire (amb ingredients de Comerç Just)











Lunátic “Había una Vez…”

Cóctel de la Risa
***
Tallarines Txuppi Guais de Verduretes
***
Clown-quetas de Carbassa a la Menta
***
Caneló de Brandada de Bacallá amb Ruca i Floretes
***
“Don Pepito” de Vedella
****
Macedonia de Fruites amb Escuma Xispeant
***
Cup Cake Desternillante


Había una vez… un sitio que alegraba siempre el corazón…

             Precio: 21€ beguda no inclosa

            Semana Del 23/10 al 28/10 del 2012

                HOMENAJE Al FESTIVAL INTERNACIONAL DE PAYASOS
              MEMORIAL CHARLIE RIVEL CORNELLÀ DE LLOBREGAT 2012

sábado, 27 de octubre de 2012

Menús NIT Dissabte 27 Oct


Menú Arte-Sano
                                                           Preu: 21€ beguda no inclosa

Pintxo de Truita “Sense Ou ni Patata”
Amanida de Poma, Formatge de Cabra, Nous, Mel...
Clown-quetas de Carbassa a la Menta
***
Carpaccio de Pulpo “A Feira”
Confit d´Ànec amb Fruites del Bosc
Filet de Vedilla amb Salsa Gorgonzola
Llom de Bacallà a la Llauna amb Wok de Verduretes
***
Brownie de Xocolata amb Gelat de Stracciatella
Macedonia de Fruites amb Sorbet de Gin Tònic
Tiramisú al Nostre Aire (amb ingredients de Comerç Just)











Lunátic “Había una Vez…”

Cóctel de la Risa
***
Tallarines Txuppi Guais de Verduretes
***
Clown-quetas de Carbassa a la Menta
***
Caneló de Brandada de Bacallá amb Ruca i Floretes
***
“Don Pepito” de Vedella
****
Macedonia de Fruites amb Escuma Xispeant
***
Cup Cake Desternillante


Había una vez… un sitio que alegraba siempre el corazón…

             Precio: 21€ beguda no inclosa

            Semana Del 23/10 al 28/10 del 2012

                HOMENAJE Al FESTIVAL INTERNACIONAL DE PAYASOS
              MEMORIAL CHARLIE RIVEL CORNELLÀ DE LLOBREGAT 2012

Menu Dissabte 27 OCT Migdia


Menú Dissabte
Preu: 15€ Vi i Aigua Inclòs

Amanida de Fruites “El Divan”
Crema Suau de Bròquil amb Poma
Penne Rigatte al Pomodoro
Amanida de L’Horta amb Tonyina, Tomàquet, Ceba…
***
Pollastre al Curri amb Tabouleeh de Cous-Cous
“Encocado de Corvina Equatorià”
Llom a la Planxa amb Confitura de Prunes
Falsa Truita Espanyola “Sense Ou ni Patata”
***
Yogurt Bio amb Sucre Mascobado
Mosaic de Fruites Naturals
Cuallada de Llet Bio amb Mel i F.Secs
Sorbet de Llimona

Menú  “Había una Vez…”
Homenatge al 15è Festival de Pallassos de Cornellà

Cóctel del Somriure
***
Tallarines Txuppi Guais de Verduretes
***
Clown-quetes de Carbassa a la Menta
***
Caneló de Brandada de Bacallá amb Ruca i Floretes
***
“Don Pepito” de Vedella
****
Macedonia de Fruites amb Escuma Xispeant
***
Cup Cake Desternillante
***
“Había una vez… un sitio que alegraba siempre el corazón”…

             Preu: 21€ sense Beguda / 25€ Vi i Aigua Inclòs
            Setmana Del 23/10 al 28/10 del 2012

viernes, 26 de octubre de 2012

Menu Divendres 26 OCT Nit


                                 Menú  “Había una Vez…”
Homenatge al 15è Festival de Pallassos de Cornellà

Cóctel del Somriure
***
Tallarines Txuppi Guais de Verduretes
***
Clown-quetes de Carbassa a la Menta
***
Caneló de Brandada de Bacallá amb Ruca i Floretes
***
“Don Pepito” de Vedella
****
Macedonia de Fruites amb Escuma Xispeant
***
Cup Cake Desternillante
***
Café Molón (que mola mogollón)


“Había una vez… un sitio que alegraba siempre el corazón”…

             Preu: 21€ sense Beguda / 25€ Vi i Aigua Inclòs
            Setmana Del 23/10 al 28/10 del 2012

                HOMENATGE Al FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSOS
              MEMORIAL CHARLIE RIVEL CORNELLÀ DE LLOBREGAT 2012


Sugerències…


Amanida de Fruites “El Divan”………………………………..7€
***
Amanida de Poma, Formatge de Cabra, Nous i Mel…………8€
***
Falsa Truita Espanyola “Sense Ou ni Patata”……………….9€
****
Carrpaccio de Pop “a Feira”…………………………………10€
***
Confit d’Anec amb fruits del Bosc………………………….14€
***
Filet de Vedilla amb Salsa Gorgonzola………………………18€
***
Llom de Bacallà a la Llauna amb Wok de Verdures………...12€
***
Browni de Xocolata amb Gelat de Stracciatela……………….5€

Menu Divendres 26 Octubre 2012



Menú Divendres
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Penne Rigatte a la Napolitana
Moje Murciano a l’Estil de Calasparra
La Perola de la Iaia Equatoriana: Sopa Tapioca de Carn


Confit d’Ànec amb Fruits del Bosc (Supl.3€)
“Encocado de Corvina ecuatoriano”
Timbal de Gall d’Indi amb Salsa de Vi Negre
Carpaccio de Pop “a Feira”(Supl.3€)


Gelat de Tres Xocolates o de Stracciatella
Yogur Bio amb Sucre Mascobado
Cuallada amb Mel I Fruits Secs

Menú Light Integral
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema de Bròquil a la Poma
Amanida de Fruites “El Divan”

Canelons d’Espinacs amb Falsa Bexamel de Civada
***Clown-quetes de Carbassó a la Menta***
                       PLAT SELECCIONAT DEL MENU DEL FESTIVAL DE        PALLASSOS DEL 23 AL 28 D’OCTUBRE – RESERVA PRÈVIA

Mosaic de Fruites Naturals
Infusió Bio de RATAFIA

          Combi-Plat del Día
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar


Crema+Canelons+Amanida+Pà
Pasta+Timbal+Amanida+Pà
Moje+Corvina+Pasta+Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis



.....

.....

Entradas populares