Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 14 de febrero de 2013

Menu Dijous 14 Febrer Migdia


Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

La Perola de la Iaia: Patatas a la Riojana
Amanida de l’Horta amb Tonyina, Tomàquet, Ceba…
Cassoleta de Tomaquet amb Formatge Blau

Truita de Riu a la Taronja
Vedella Estofada amb Bolets
Arròs Negre amb Sepieta, Muscos, Cloïses…
Solomillo de Ternera a la Crema de Roquefort (Supl. 3€)

Crema Catalana amb llet de Soja
Semi-Fredo de Mouse de Cafè
Brownie de Xocolata amb Gelat (Supl. 2€)

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Sopa BIO de Miso i Tamari
Amanida d’Espinacs Baby amb Panses, Fruits Secs i Mel

Paella Vegana amb Arròs Integral i Algues
Hummus de Mongetes Pintes amb Crudités

CArpaccio de Pinya al Jingebre
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa

Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares