Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 18 de febrero de 2013

Menu Dilluns 18 Febrer 2013


Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

La Perola de la Iaia: Sopa de Fideus amb Pollastre
Pastís de Pastanaga Farcit de Carn
Amanida d’Endivies amb Formatge Blau

Peus de Porc Gratinats amb Crema de Carbassa
Butifarra amb Samfaina i Mongetes de Santa Pau
Lluç al Forn amb Verdures al Wok i Vinagreta de Jingebre
Filet de Vedella a la Crema de Roquefort (Supl. 3€)

 Pastís de Crema Catalana
Macedonia de Fruites Naturals amb Ágave
Brownie de Xocolata amb Gelat (Supl. 2€)

 Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Sopa BIO de Miso i Tamari
Amanida  Tabouleeh de CousCous amb Toc d’Alfabrega

Wok de Verdures amb Espaguetis de Quinoa y Saoja Text.

Iogurt BioLógic amb Sucre Mascobado
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa



COOPERATIVA DE CONSUMO  BIO/KM0 CORNELLÀ

Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Jueves tendrás aquí tu pedido


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares