Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 6 de marzo de 2013

Menu Dimecres 6 Març, Un menu amb Galta i Verat! i també el KarNoYa (es como Cornellà pero sin carne :-)


Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

La Perola de la Iaia: Sopa Tapioca de Carn
Amanida de CAlçot amb Romesco
Creppe de Carbonara amb Bledes ECO del Vallès

Galtes de Porc amb Fruits Vermells
Verat al Forn amb Crema de Peres
Broqueta de Gall d’Indi amb Arròs Basmati

Puding de Café amb Llet de Soja
Poma al Forn amb Toc d’Anís
Macedonia de Fruites amb Toc de Menta
Brownie de Xocolata amb MAduixes i Salsa Xocoblanca(Supl.2€)

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Sopa de Miso
Cous-Cous de 7 Verdures

Lasanya de Vegana amb Falsa Beixamel de Civada

Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa

Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Creppe+Galtes+Amanida+Pà
Cous-Cous+Verat+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares