Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 25 de abril de 2013

Menu Dijous 25 Abril MIGDIA Aquest Dissabte a les 11h Showcooking a BIOCULTURA by Eva Davó


Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida d’Endivies amb Formatge Blau i Maduixa
Crema de Tomàquet de Branca amb Cruixent de Ideazabal
Pastís de Patata al Fonoll FArcit de CArn

Lacon a Feira amb “Cahelos” i Pimentó
Tonyina DemiCrue amb soja, Mel i Taronja
Fideuà Marinera a l’Estil de la Mónica
Cuixa de Pollastre a les Fines Herbes

Dolç de Xocolata Blanca
Poma al Forn amb Toc de CArdomomo
Flam Arte-Sà de Vainilla
Brownie de Xoco Blanc amb Mermelada de Maduixa

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida de Quinoa amb fruites i Toc de Menta
Sopa Energética de Remolatxa i Pinya

Paella Vegana amb Arròs Integral, Seitán i Algues

Iogurt Bio amb Sucre de MAscobado
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Pastís Patata+Lacon+Amanida+Pà
Paella Vegana+Pollastre+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis

Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares