Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 22 de abril de 2013

Menu Dilluns 22 d'Abril MIGDIA


Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida Tabouleeh de Cous-Cous
Crema de Carbassa amb Vinagreta de Farigola
Espaguetis a la Carbonara
Verdures al Vapor amb Pesto

GAltes al Forn amb Fruits del Bosc
Lluç al Forn amb Salsa de Safrà i Aigua de Roses
Tonyina en Demi-Crue amb Salseta de Soja, Mel i Taronja(Supl.3€)
Pit de Pollastre Planxa amb Salsa de Bolets

Tartaleta de Crema amb Fruita
Flam Arte-Sà de Vainilla
Iogurt Bio Amb Sucre de Canya
Brownie de Xoco Blanc amb Gelat(Supl.2€)

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida de Fruites “El Divan”
CAnelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Croquetes de Llentíes Du Berry(França) i Civada

Mosaic de Fruites Naturals
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Espaguettis+Galtes+Amanida+Pà
Canelons+Croquetes+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares