Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 13 de abril de 2013

Menu Dissabte 13 Abril MIGDIA


Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua inclòs

Amanida de Fruites “El Divan”
Verdures al Vapor amb Vinagreta de Mostaza Antiga
Canelons de Carn amb Falsa Beixamel de Pastanaga

Llom a la Planxa amb Poma
Broqueta de Gall d’Indi amb Tabouleeh de Cous-Cous
Lluç al Forn amb Wok de Verdures

Flam Arte-Sà de Café
Mosaic de Fruites Naturals
Gelat de Xocolata

Menú Lunàtic
Preu: 23€ amb entrants (Beguda no Inclosa)/ 21€ sense entrants

Carmels Sorpresa

Amanida Noruega amb Salmó, Alvocat i Vinagreta Dijon
Lacon a Feira amb Cachelos i Pimentón
Canelons d’Espinacs amb Falsa Beixamel de Rooibos
***
Tonyina en Demi-Crue amb Soja, Mel i Taronja
Entranya al Ximixurri amb Pastís de Patata al Fonoll
Confit d’Ànec amb Salseta de Taronja i MAduixes
***
Iogurt Bio amb Confitura de Papaia i MAngo
Carpaccio Tricolor de FRuites amb Gelat de Xoco Blanc
Pastís de Poma amb Capritx de Llimona

Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

Sopa Freda Bicolor de Meló i MAduixes   
***
Polenta de Bledes Eco amb Sésam
***
Filet Rús Vegà de Cigrons i Soja Texturitzada
***
Carpaccio Tricolor de Fruites amb Gelat de Llet Merengada

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares