Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua inclòs
Amanida de Fruites “El
Divan”
Verdures al Vapor
amb Vinagreta de Mostaza Antiga
Canelons de Carn amb Falsa Beixamel de Pastanaga
Llom a la Planxa
amb Poma
Broqueta de Gall d’Indi amb Tabouleeh de Cous-Cous
Lluç al Forn amb Wok de Verdures
Flam Arte-Sà de Café
Mosaic de Fruites Naturals
Gelat de Xocolata
Menú Lunàtic
Preu: 23€ amb entrants (Beguda no
Inclosa)/ 21€ sense entrants
Carmels Sorpresa
Amanida Noruega amb
Salmó, Alvocat i Vinagreta Dijon
Lacon a Feira amb
Cachelos i Pimentón
Canelons d’Espinacs
amb Falsa Beixamel de Rooibos
***
Tonyina en
Demi-Crue amb Soja, Mel i Taronja
Entranya al
Ximixurri amb Pastís de Patata al Fonoll
Confit d’Ànec amb
Salseta de Taronja i MAduixes
***
Iogurt Bio amb
Confitura de Papaia i MAngo
Carpaccio Tricolor
de FRuites amb Gelat de Xoco Blanc
Pastís de Poma amb
Capritx de Llimona
Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats (beguda no inclosa)
Sopa Freda Bicolor
de Meló i MAduixes
***
Polenta de Bledes Eco amb Sésam
***
Filet Rús Vegà de Cigrons i Soja Texturitzada
***
Carpaccio Tricolor de Fruites amb Gelat de Llet
Merengada
No hay comentarios:
Publicar un comentario