Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 28 de abril de 2013

Menu Diumenge 28 d'Abril MIGDIA Aquesta Tarda 18h Presentació del Llibre de Morfi Grei Letras Petreas


Menú Diumenge
Preu: 23€ (Beguda No Inclosa)/ 21€ sense entrants

Carmels Surprisse

Amanida de Maduixa, Alvocat i Vinagreta de Mostaza Antiga
Creppe de LAcon, Bledes i Xampinyons
Carpaccio de Bou a les Fines Herbes amb Parmesà

Timbal de Ragut de Bou amb Salsa Stroggonof
Entranya de Vedella al XimiXurri de Jingebre
Wrapp de Salmó al Coriandre amb Verdures i Formatge Fresc

Brownie de Xocolata Blanca amb Gelat de Turró
Sopeta de Cireres amb Sorbet de GinTònic
Iogurt Bio amb Mermelada de Gerds
Coulant de Xocolata amb Ingredients de COMERÇ JUST


Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

Crema de Tomàquet amb Vinagreta de Coriandre

Amanida de Cous-Cous Integral amb Toc de Menta

Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Carpaccio de Pinya al Jingebre

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares