Menú Lunàtic
Entrants Surprisse+aceitunas
malaga+chips vegetals
Amanida de Bacallà, amb Canonges,
Seques, Cherris...i Romesco
Rissotto de Ceps amb Cruixent de
Ideazabal
Amanida de
Bacallà, amb Canonges, Seques, Cherris...i Romesco
Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de
Roïboos
Entrecôtte de Vedella amb Formatge Blau
Milfulles de Rap amb salseta de Safrà i
Aigua de Roses
Rostit de Gall d´Indi
amb Salsa Stroganoff i Pastís de Patates
Zarzuela al estil de la Carme
Secret Ibéric amb Poma i Foie Fresc
Crema catalana cassolana clásica
Coulant de Xocolata amb gelat de Turró
Mosaico de Fruites Naturals
Brownie de xocolata blanca amb gelat de
Carmel
Pecaet de Mousse de Pinya Colada
Aula de Cuina a Biocultura
Eva Davó, la Xef
del restaurant El Diván de los Sentidos de Cornellà, realitzarà per
tots vosaltres un aula de cuina amb productes Biològics de Comerç Just
L'activitat es farà el dia 27 d'Abril a les 11h a la sala Show Cooking de
la fira Biocultura Barcelona
http://www.alternativa3.com/ca/noticies/2013/entrevista-eva-davo.html?uEntrevista a la Nostra Xef
Us esperem a tots/es al stand nº 126 del pavelló 1,
al Palau St. Jordi del 25 al 28 d'abril
No hay comentarios:
Publicar un comentario