Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 21 de abril de 2013

Menú Diumenge


 Menú Lunàtic

Entrants Surprisse+aceitunas malaga+chips vegetals

Amanida de Bacallà, amb Canonges, Seques, Cherris...i Romesco
Rissotto de Ceps amb Cruixent de Ideazabal
Amanida de Bacallà, amb Canonges, Seques, Cherris...i Romesco
Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Roïboos
La Perola de la Iaia: Sopa d´All amb Ou escalfat i Pernil Ibéric

Entrecôtte de Vedella amb Formatge Blau
Milfulles de Rap amb salseta de Safrà i Aigua de Roses
Rostit de Gall d´Indi amb Salsa Stroganoff i Pastís de Patates
Zarzuela al estil de la Carme
Secret Ibéric amb Poma i Foie Fresc

Crema catalana cassolana clásica
Coulant de Xocolata amb gelat de Turró
Mosaico de Fruites Naturals
Brownie de xocolata blanca amb gelat de Carmel
Pecaet de Mousse de Pinya Colada




Aula de Cuina a Biocultura 

Eva Davó, la Xef del restaurant El Diván de los Sentidos de Cornellà, realitzarà per tots vosaltres un aula de cuina amb productes Biològics de Comerç Just
L'activitat es farà el dia 27 d'Abril a les 11h a la sala Show Cooking de la fira Biocultura Barcelona
http://www.alternativa3.com/assets/images/noticias/2013/bannerbioculturabcn.jpg

http://www.alternativa3.com/ca/noticies/2013/entrevista-eva-davo.html?uEntrevista a la Nostra Xef 

Us esperem a tots/es al stand nº 126 del pavelló 1, al Palau St. Jordi del 25 al 28 d'abril

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares