Menú Dissabte
Preu: 15€/ 13€ per emportar
Crema tèbia de Bròquil a la Poma
Mousaka grega Arte-Sana
Amanida de Fruites “El Diván”
Llom a la Planxa amb salseta de Ceps
Wok de Pollastre saltat amb Ginjebre i Cúrcuma
Bruixa amb Crema de Carbassa Bio-Hortgànic
y
Iogurt Bio amb Confitura de Moras
Flam de Poma amb carmel de Panela
Peretes de Sant Joan (Despí) al Vi especiat amb
Salseta Anglesa
Menú Arte-Sà
Preu: 21€ (Beguda no inclosa)
*Degustació de Primers, Segons a escollir i Tast de Postre
Sopa Freda de Sindria a la Alfàbrega
*
Torti-Pizza de Carbonara al estil de Cristian
*(2ªGuanyador Concurs de Truites menors de 18 anys)
*
Assortiment de Formatges i Confitures
*
Timbal de Entraña de Cebón con Verdures del Baix
Confit d´Ànec amb Cireres de Sant Climent
*
Crêppe de Xocolata amb Salseta de Préssec Eco del Baix
*
Caipirinha de Sao Paulo
Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats (beguda no inclosa)
Tabouleeh de Bulgur a la Menta
***
Crema Tébia BiColor de Bròquil a la Poma i Carbassa
BIO
***
Croquetes de
Llenties i Bledes amb Vinagreta de Remolatxa
***
Tiramisú ;Caffé, Sucre i Cacao de Comerç Just
No hay comentarios:
Publicar un comentario