Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 4 de agosto de 2013

Últim Menú de la TEMPORADA. Menú Diumenge 4 Agost!

Menú Diumenge

Amanida de Fruites “El Diván”
Sushi de Salmó amb Mango i Tamari
Gazpacho de Frutas “BiColor”
Fabetes Saltades amb toc d´ Anís
Risotto de Bolets amb Cruixent de Parmesá

Papillôtte de Salpa salvatge amb salseta de Tamarindo
Arròs de Muntanya al estil del Pirineu
Peus de Porc en Carpaccio amb Salseta de Foie Trufat
Carpaccio de Bou amb Cruixent de Parmesá
Fricandó de Vedella de Girona amb Bolets i Picaeta de Nous de Macadamia
Carpaccio de Tonyina Vermella amb Gelat de Wassabi

Daikiri de Cireres amb Ron Cubano
Tiramisú Arte-Sá
Niu de Kataifi de Mató amb Frutilles i Aigua de Roses
Iogurt Bio amb Sucre Panela
Brownie de Xocolata amb Gelat de Fruites del Bosc



Menu KarNoYà
 Preu: 15€

Gazpacho de Frutas “BiColor”
Fabetes saltades amb Toc d´Anís
Risotto de Bolets amb Parmesá
Tatín de Poma i Kiwi amb Gelat de Fruites del Bosc





Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares