Menú Diumenge
Amanida de Fruites “El Diván”
Sushi de Salmó amb Mango i Tamari
Gazpacho de Frutas “BiColor”
Fabetes Saltades amb toc d´ Anís
Risotto de Bolets amb Cruixent de Parmesá
Papillôtte de Salpa salvatge amb salseta
de Tamarindo
Arròs de Muntanya al estil del Pirineu
Peus de Porc en Carpaccio amb Salseta de
Foie Trufat
Carpaccio de Bou amb Cruixent de Parmesá
Fricandó de Vedella de Girona amb Bolets
i Picaeta de Nous de Macadamia
Carpaccio de Tonyina Vermella amb Gelat
de Wassabi
Daikiri de Cireres amb Ron Cubano
Tiramisú Arte-Sá
Niu de Kataifi de Mató amb Frutilles i Aigua de Roses
Iogurt Bio amb Sucre Panela
Brownie de Xocolata amb Gelat de Fruites del Bosc
Menu KarNoYà
Preu: 15€
Gazpacho de Frutas “BiColor”
Fabetes saltades amb Toc d´Anís
Risotto de Bolets amb Parmesá
Tatín de Poma i Kiwi amb Gelat de Fruites del Bosc
Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que
treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de
Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes
personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies
digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)
No hay comentarios:
Publicar un comentario