Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 8 de septiembre de 2013

Diumenge MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€ Degustació de Primers, Segons a escollir i Tast de Postre

Amanida de Quinoa amb Feta, Tomàquet, Rave…
Risotto de Ceps amb Verduretes del Baix
Exqueixada de Bacallà

Caldereta de Calamarcets (de llotja) al AlliPebre
Broquetes d´Entrecôtte arrebosadets de Macadamia i Gerds
Arròs Caldós de Rap, Galtes i Gírgoles al Safrá
*
Souflé de Xocolata i Farina d`Arròs
Tatín de Préssecs del Baix al Cardomomo
Flam de Xoco amb llet de Soia


Menu KarNoYà
 Preu: 15

Sopa Freda de Meló Pell de Gripau del Baix

Risotto de Ceps amb Verduretes del Baix

Polenta d´Espinacs amb Albercoc sec

Macedonia de Fruites Naturals amb Ágabe

Algunes Sugeriencies…

Seitonets (de llotja) en vinagre al Ginjebre…8
Exqueixada de Bacallà….. 8
Amanida de Fruites “El Diván”…… 7
Nuguets de Pollastre amb Escalibada… 9
Llom amb Patata al Caliu… 9


Ja queda menins per al 6è Concurs d´Arrossos "Ciutat de Cornellà!








No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares