Menú Dilluns
Preu: 11,50 vi i aigua inclós
Amanida de Figues Can Alegria, Poma, Mozzarela i Alfábrega
Empedrat de Bacallà amb Mongetes de Santa Pau (Supl. 1€)
Mousaka d´Alberguinies del Baix al estil de Atenas
*
Espetos de Boqueronets amb escalibada
Suprema de Salmó amb Ceba confitada i Prèssec de Can Alegria
Arròs de Muntanya al estil del Pirineu
Llom a la planxa amb Poma asada
*
Pastís de Pastanaga i Llimona (Farina integral)
Gelat de Capuccino
Macedonia de Fruites de Temporada
Iogurt Natural amb sucre Mascobado
Menu KarNoYà
Preu: 11,50 vi i aigua inclós
Crema de Carbassa a l´Alfábrega
Paella Vegana
de Civada, amb Tofu i Miso
Pastís de Pastanaga i Llimona (Farina integral)
COOPERATIVA DE CONSUMO BIO/KM0 CORNELLÀ
Si estás
interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada
Jueves tendrás aquí tu cesta
Tots els menús son fórmules que varien al dia.
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)
RESTAURANTS CONTRA LA FAM
Des del divendres 15 de setembre, anar a menjar en alguns restaurants pot ajudar a lluitar contra la desnutrició infantil. L'oenagé Acció Contra la Fam ha engegat una campanya amb la col·laboració de gairebé 500 restaurants d'Espanya per recaptar diners contra la desnutrició dels infants a través de menús solidaris. La campanya tindrà lloc fins el 15 de novembre.
A Catalunya, més de 80 restaurants han decidit oferir els seus fogons a una finalitat solidària. La majoria elaboren alguns plats especialment per a la causa, com per exemple un dels restaurants, que ofereixun nou plat de salmó norueg amb ceba confitada i mango. Del preu total, un euro es destinarà a l'ONG Acció Contra la Fam i la seva campanya contra la desnutrició infantil. A banda, els clients que optin per altres plats o vulguin fer una contribució més gran, també hi poden col·laborar.
Els propietaris dels restaurants adherits destaquen la iniciativa com un petit pas per a ajudar els països que passen gana i fer reflexionar la societat sobre la mala alimentació i el sobrepès que hi ha als països més desenvolupats.
La proposta ha tingut molt bona acollida entre els clients, que en molts casos fan aportacions de més d'un euro, o pregunten per altres establiments que també hi participin. La campanya compta amb el suport de mestres de la gastronomia com Mario Sandoval o Carles Gaig, i l'any passat va aconseguir una recaptació de 100 mil euros amb la participació de gairebé 500 restaurants espanyols.
No hay comentarios:
Publicar un comentario