Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 28 de octubre de 2013

Menu Dilluns 28 Octubre MIGDIA, Bon Profit!

Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa de Pollastre Pota Blava
 i Sèmola de Verdures
Espaguettis de Quinoa al Pesto
Tabouleeh de Mill Integral amb Menta fresca
*
Caldereta de Xai Senegalesa
Cassoleta “Encebollada” de Popets de Platja
Filet Rús amb Verdures al Vapor
Llucets al Forn amb Vinagreta d’All i Julivert
Secret Ibèrci amb Confitura de Prunes  (Supl. 3€)
*
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Puding de Plàtan i Ametlles

Soufle de Xocolata de C.Just (Supl.2€)

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema Bicolor de Carbassó i Carbassa

Creppe de Farina de Kamut, Bolets i Verdures

Pastís de Pastanaga amb Jingebre


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Tabouleeh+Caldereta+Creppe+Pa: 9€


*Els Menú Diván y Menú Light Integral, formen part de la mateixa proposta. Per tal de donar lloc a tots els comensals.

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares