Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 20 de octubre de 2013

Menu Diumenge 20 Octubre MIGDIA

Menú Diumenge
Preu: 21€ Sense Beguda

Sopa de Meló amb Espurnes de Pernil
Crêppe trufat de Bolets amb crema de Carbassa bio
Amanida  de Fruites “El Divan”
 Chaufa de Quinoa Real Andina amb Gambetes i
Escamarlans de la Barceloneta
-
Bonítol de Ametlla de Mar en Tataki
Parrillada de Xai al XimiXurri de Ginjebre
Entrecot de Vedella amb amb Boniato al Pesto
Timbal de Ragut de Bou amb Salseta de Gorgonzola i Nous
-
Flam de Llet de Soja amb Rooibos
Cuallada amb Mel i Fruits Secs
Pa de Pessic de Xoco i Plàtan amb farines de Quinoa i Sésam

Iogurt Bio amb Sucre MAscobado

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Km0 Carpaccio de Cogombre Bio, Cherrys al Pesto

Crêppe trufat de Bolets amb Salseta de Carbassa i Ametlla

Croquetes de Mill  amb Toc de Fonoll

Flam de Llet de Soja Cassolana i Roïboos

Menu Infantil
Preu: 12€

Plat de Pasta+Nuggets Pollastre+Postre+Beguda

Mica en mica anem afegint ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares