Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 21 de octubre de 2013

Menús Dilluns 21 d´Octubre

Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa de lletres de Pota Blava Km0
Amanida Campera amb Patates, Tomàquet, Tonyina…
Mousaka de Vedella amb Alberginies Eco del Baix
*
Crêppe de Brandada de Bacallà Carbassa i Ametlles
Chaufa d´Arròs amb Calamars, Bonitol, Rap…(Recepta Chifa)
Pollastre a l´Ast amb Verdures al Vapor a l´Alfábrega
Xai a la Parrilla amb Escalibada del Baix (Supl. 3€)
 Ragut de Bou en timbal amb Salseta de Gorgonzola (Supl. 3€)
*
Flam de Soia Cassolana i Roïboos
Brownie de Sésam i Quinoa amb Xocolata i Plátan
Cuajada de Llet de Cabra amb Confitura de Nabius i Nous






Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Carpaccio de Cogombre i Cherris del Baix 100% Bio

Farcellets de  Bledes amb Tofu, Nap Negre, Porro, Carbasso…d´Hotgànic 100% Bio

Palo Santo de Vilassar 100% Bio



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Amanida+MiniCrêppe+Farcellet+Pa: 9€



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.

(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares