Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 18 de octubre de 2013

Menús Divendres MigDia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa Cubierta de Pota Blava
Espaguettis a la Gorgonzola
Tabouleeh de Cous Cous amb Menta fresca
*
Verat del Port de Tarragona amb Escalibada del Baix
Pinxos morunos amb pilaf de tres arròssos
Entrecôtte de Vedella amb Escalibada del Baix (Supl.3€)
Xai a la Parrilla amb Escalibada del Baix (Supl. 3€)
*
Carpaccio de Nectarina amb Mascobado
Tiramisú Cassolà amb Cafè, Sucre i Cacao Comerç Just
Macedonia de Fruites amb suc de Kaquis i Mandarina


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema de Carbassò i Pastanaga (Bio-Hortgànic)

VeguiBurguer de Tofu amb verduretes al Vapor

Flam amb llet de Soia cassolana i Roiboos


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Verat+Tabouleeh+Escalibada+Pa: 9€


*Els Menú Diván y Menú Light Integral, formen part de la mateixa proposta. Per tal de donar lloc a tots els comensals.

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares