Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 11 de octubre de 2013

Menús Divendres MigDia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa de Miso i Ginjebre amb Pota Blava
Pastel de Patata amb Lacón ahumat
Amanida tébia de Mezclum del Baix amb Veruretes al Wok Km0
*
Xai a la Parrilla amb Escalibada del Baix (Supl. 3€)
Bonito de Platja en Demi-Crue en Soja i Taronja (Supl. 3€)
Llonze de Porc amb Escalibada del Baix
Salmonetes a la Parrilla con Salsita de Mandarina SlowFish
*
Puding de Plátan amb Get d´Ametlles
Brownie amb Caffé i Gelat de Capuccino (Supl. 2€)
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado



Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema BiColor de Carbassa i Pèssols

Paella Vegana de Civa i Seitán amb toc de Miso

Coca de Carbassa can Alegria iRemolatxa can Ricard


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Pastel+ Amanida+ Salmonetes+Pa: 9€



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares