Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 14 de noviembre de 2013

Menú Dijous

Menú Dijous
Preu: 11,50 amb Vi/Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa de Miso i Pota Blava amb Verduretes
Lacón a Feira amb Patates i Carbassa
Amanida d´Escarola amb Rovellons, Tomàquet i Espurnes de Parma
*
 Lasagna Bolognesa Vedella i Pollastre “Pota Blava”
Arròs de Muntanya de Boti, Costelles i Bolets
Pagell Salvatge amb Escalibada del Baix
Entrecôtte con Escalibada del Baix (Supl. 3€)
*
Tatín de Poma a la Ratafia
Quesada Gallega amb Confitura de Nabius
Iogurt Bio amb Figa Coll de Dama




Menu KarNoYà
Preu: 11,50 amb Vi/Aigua

Crema de Bróquil a la Poma amb toc de Romaní

Croquetes de Carbassa, Tofu i Funoll fresc

Fondant de Kiwi a la Xocolata



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada

Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 








No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares