Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 8 de noviembre de 2013

Menu Divendres 8 de Novembre MIGDIA, Bon Profit!

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Arròs Caldoset de Pollastre Pota Blava
Lasanya Clàssica de Carn
Amanida de l’Horta, amb Tonyina, Tomàquet, Ceba…

*
Salsitxes d’Avellanes amb Samfaina
Bonítol en Demi-Crue amb Soja, Mel i Taronja (Supl.3€)
Pit de Pollastre al Curri amb Arros Jasmin
Costelles i Mitjanes de Xai al XimiXurri (Supl. 3€)

*
Tatin de Poma
Macedonia de Fruites NAturals

Iogurt Bio amb Sucre Mascobado

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Empedrat de Cigrons, amb Tomàquet, Pebrot Escarola i Olives

CAneló d’Espinacs amb Mató i Falsa Betxamel d’Ametlles

Pa de Pessic de Pastanaga


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

LAsanya+Pollastre+Amanida: 9€ 


COOPERATIVA DE CONSUMO  BIO/KM0

Estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Jueves
tendrás aquí tu pedido




Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares