Menú Diumenge
Preu: 21€ (beguda no inclosa)
Caneló de Brandada de Bacallá amb salseta Marinera
Crema de Pastanaga al Funoll
Amanida de Quinoa Real amb Fruites “El
Diván”
Arròs a Banda de Rap, Sepieta i Nyoras (arròs
integral)
Confit d´Ánec
amb Salseta Fruites del Bosc
Bacallà al AlliOli de GinJebre amb Mongetes de Sant
Pau
Entrecôtte amb Salseta de Mostassa
Antigua i Picaeta
Solomillo de Cerdo con Salsita de Gorgonzola
Verrina de Tiramisú al Nostre Aire
Souflé de Xocolata al Aroma de Torró Xixona
Brownie de Remolatxa amb Gelat de Carmel
Sopeta de Gerds amb Sorbet de Gin tonic
Menú KarNoYà
La Perola de la Iaia: Brou de Miso
Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”
Croquetes de Sésam, Algues, Lombarda…
Tatín de Poma a la Canyella
Tots els menús son
fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem
afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una
trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA
No hay comentarios:
Publicar un comentario