Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 29 de diciembre de 2013

Diumenge MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€ (beguda no inclosa)

Caneló de Brandada de Bacallá amb salseta Marinera
Crema de Pastanaga al Funoll
    Amanida de Quinoa Real amb Fruites “El Diván”
Arròs a Banda de Rap, Sepieta i Nyoras (arròs integral)
    
  Confit d´Ánec amb Salseta Fruites del Bosc
Bacallà al AlliOli de GinJebre amb Mongetes de Sant Pau
Entrecôtte amb Salseta de Mostassa Antigua i Picaeta
Solomillo de Cerdo con Salsita de Gorgonzola

Verrina de Tiramisú al Nostre Aire
Souflé de Xocolata al Aroma de Torró Xixona
Brownie de Remolatxa amb Gelat de Carmel
Sopeta de Gerds amb Sorbet de Gin tonic




Menú KarNoYà
Preu: 15€ Degustació

La Perola de la Iaia: Brou de Miso

Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”

Croquetes de Sésam, Algues, Lombarda…

Tatín de Poma a la Canyella




Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just

Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares