Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 5 de diciembre de 2013

Menu Dijous 5 Desembre MIGDIA, Bon Profit!

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

 
Crema de Remolatxa i Calçots del Baix
Pastís de Iuca a la Bolognesa de Vedella
Fideuà de Pop de Platja amb fumet de Rogets 
*
Lacón a Feira con Patatas Lilas

Pollastre al Curry amb Pilaf de Tres Arrossos
Mairetes de Llotja arrebosades amb Escalibada Baix
Filet de Porc en Salseta de Gorgonzola (Supl. 2€)
*

Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Puding de Plátan Carbassa  i Nous
Carpaccio de Pinya, Kiwi al Cardomomo


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

La Perola de la Iaia: Sopa de Miso i Wakame

Lasagnsa d´Espinacs a la Catalana amb Betxamel de Soia

Mousse de Kakis del Baix Mascarpone i Magrana


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares