Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 11 de diciembre de 2013

Menu Dimecres 11 Desembre MIGDIA

Menú Dimecres
Preu: 11,50 amb Vi/Aigua

Trinxat de la Cerdanya amb Lacon
La Perola de la Iaia: Sopa de Pollastre Pota Blava amb Fideus
Hummus de Llentíes amb Crudités
Ensalada de Fruites “El Divan”
*
Cassoleta Pollastre a la Cervesa Mous de Palma
“Pulpo a Feira con Cachelos y Pimentón de la Vera
Estofado de Carne a lo Cubano
Confit d’Ànec amb Fruits Vermells (Supl. 2€)
*
Strudel de Poma amb P.Ximenez
Pastís de Formatge amb Fruits del Bosc
Carpaccio de Kiwi amb Magrana
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado


Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada

Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 


Menu KarNoYà
     Preu: 11,50 amb Vi/Aigua
 

Crema de Carbassa al Fonoll
Sopa de Miso amb Verdures i Jengibre



Paella Vegana de Trigo Korashan amb Alga Wakame


Brownie de Remolatxa amb Gelat de Strachiatella

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares