Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

martes, 30 de abril de 2013

Menu Dimarts 30 Abril MIGDIA Avui Comença el Quinto-Tapa!! Proposem Truita de FAves a la CAtalana amb "PAmtuFresa" El Divan"


Menú Dimarts
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amamida de Cous-Cous amb Toc de Menta
Carxofes al Forn amb Vinagreta d’All i Julivert
CocaPizza Bolonyesa
Amanida de Pinya, Remolatxa, Ceba…

Braons de Porc amb Salsa de Vi Negre
Timbal de Rap amb Salsa d’Azahar
Botifarra de Bolets amb Samfaina
Entranya de Vedella al Ximixurri de Jingebre(Supl.3€)

Flam Arte-Sà de Xocolata
Brownie de Xocolata amb Gelat de Turró (Supl.2€)
Iogurt Bio Amb Sucre MAscobado

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema Tèbia d’Espàrrecs al Pesto Vermell
Amanida de Fruites “El Divan”

Paella Vegana d’Arròs Integral amb Tofu i Algues

Carpaccio de Pinya al Jingebre
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

CocaPizza+Braons+Amanida+Pà
Cous-Cous+Botifarra+Amanida +Pà

                               Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


lunes, 29 de abril de 2013

Menu Dilluns 29 d'Abril MIGDIA


Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amamida de Cous-Cous amb Toc de Menta
Espaguetis de Quinoa a la Bolonyesa
Amanida de Pinya, Remolatxa, Ceba…

Cassoleta de Pollastre “al Ajillo”
Timbal de Rap amb Salsa d’Azahar
Rollets de Llom amb Calçot i Pesto Vermell
Entranya de Vedella al Ximixurri de Jingebre(Supl.3€)

Flam Arte-Sà de Xocolata
Brownie de Xocolata amb Gelat de Turró (Supl.2€)
Iogurt Bio Amb Sucre MAscobado

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema Tèbia de Carbassa al Fonoll
Amanida de Fruites “El Divan”

Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Carpaccio de Pinya al Jingebre
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Espaguettis+Rollets+Amanida+Pà
Cous-Cous+Canelons+Amanida +Pà

                               Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


domingo, 28 de abril de 2013

Menu Diumenge 28 d'Abril MIGDIA Aquesta Tarda 18h Presentació del Llibre de Morfi Grei Letras Petreas


Menú Diumenge
Preu: 23€ (Beguda No Inclosa)/ 21€ sense entrants

Carmels Surprisse

Amanida de Maduixa, Alvocat i Vinagreta de Mostaza Antiga
Creppe de LAcon, Bledes i Xampinyons
Carpaccio de Bou a les Fines Herbes amb Parmesà

Timbal de Ragut de Bou amb Salsa Stroggonof
Entranya de Vedella al XimiXurri de Jingebre
Wrapp de Salmó al Coriandre amb Verdures i Formatge Fresc

Brownie de Xocolata Blanca amb Gelat de Turró
Sopeta de Cireres amb Sorbet de GinTònic
Iogurt Bio amb Mermelada de Gerds
Coulant de Xocolata amb Ingredients de COMERÇ JUST


Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

Crema de Tomàquet amb Vinagreta de Coriandre

Amanida de Cous-Cous Integral amb Toc de Menta

Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Carpaccio de Pinya al Jingebre

sábado, 27 de abril de 2013

Dissabte Nit i KarNoYà


 Menú Lunàtic
Preu: 23€ amb entrants (Beguda no Inclosa)/ 21€ sense entrants

Carmels Sorpresa

Amanida de Maduixa, Alvocat i Vinagreta de Mostaza Antiga
Crêppe de Lacón, Bledes i Xampinyons
Timbal d’Escalivada amb Cruixent de Formatge Idiazábal
Carpaccio de Bou a les Fines Herbes amb Parmesà

Timbal de Ragut de Bou amb Salsa Strogganof (Bourbon)
Entranya de Vedella al XimiXurri de Ginjebre
Wrapp de Salmó al Coliandre amb Verduretes i Formatge fresc
Secret Ibèric amb Foie i Parmentier de Poma

Brownie de Xocolata Blanca amb Gelat d´Atmelles
Sopeta de Cireres amb Sorbet de GinTònic
Iogurt Bio amb Mermelada de Gerds
Coulant amb ingredients COMERÇ JUST











Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

Crema de Tomàquet amb Vinagreta de Coriandre

Amanida de Cous-Cous Integral amb Toc de Menta

Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Carpaccio de Pinya al Ginjebre


COOPERATIVA DE CONSUMO  BIO/KM0 CORNELLÀ







Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Miércoles tendrás aquí tu pedido

Sabado mediodia cerrado Estamos en BioCultura


viernes, 26 de abril de 2013

Menu Divendres 26 d'Abril NIT Demà estem a BioCultura fent un ShowCooking amb el d'Alternativa 3


Menú Lunàtic
Preu: 23€ (Beguda No Inclosa)/ 21€ sense entrants

Carmels Surprisse

Amanida de Maduixa, Alvocat i Vinagreta de Mostaza Antiga
Creppe de LAcon, Bledes i Xampinyons
Timbal d’EScalivada amb Cruixent de Formatge Idiazábal
Carpaccio de Bou a les Fines Herbes amb Parmesà

Timbal de Ragut de Bou amb Salsa Stroggonof
Entranya de Vedella al XimiXurri de Jingebre
BAcallà a la Llauna amb Calçot i Mongeta de Sta. Pau
Secret Ibèric amb Foie i Parmentier de Poma

Brownie de Xocolata Blanca amb Gelat de Turró
Sopeta de Cireres amb Sorbet de GinTònic
Iogurt Bio amb Mermelada de Gerds
Broqueta de Fruites amb Sucre Mascobado


 Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

Crema de Tomàquet amb Vinagreta de Coriandre

Amanida de Cous-Cous Integral amb Toc de Menta

Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Carpaccio de Pinya al Jingebre

Eva Davó, la Xef del restaurant El Diván de los Sentidos de Cornellà, realitzarà per tots vosaltres un Aula de cuina amb els nostres productes Biològics de Comerç Just  L'activitat es farà el dia 27 d'Abril a les 11h a la sala Show Cooking de la fira Biocultura Barcelona, us hi esperem!!

Menu Divendres 26 Abril MIGDIA Tots a BioCultura a veure el ShowCooking de la Eva!!!


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida de L’Horta amb Tonyina, Tomàquet, Ceba…
Carpaccio de Cogombre amb Maduixa i Vin.Iogurt
CAnelons de Ricotta amb Falsa Beixamel de Pastanaga
Mongeta Tendra Saltejada amb Pernil

Lacon “a Feira” amb “Cachelos” i Pimentó
Wrapp de Salmó amb Guacamole i Bledes
Carpaccio de Bou a les Fines Hermes i Espurnes de Parmesà (Supl.2€)
Cuixa de Pollastre amb Picada de Fruits Secs

Pastís Bi-Color de Crema Catalana
Cuallada de Llet de Cabra amb Mel
Iogurt Bio Amb Sucre de Canya

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema de Bròquil a la Poma
Amanida de Quinoa amb Fruites i Toc de Menta

Wok de Verdures amb Tofu i Algues

Mosaic de Fruites Naturals
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Espaguettis+Galtes+Amanida+Pà
Canelons+Croquetes+Amanida +Pà

  • Pots fer la teva combinació com vulguis
  •  

Eva Davó, la Xef del restaurant El Diván de los Sentidos de Cornellà, realitzarà per tots vosaltres un Aula de cuina amb els nostres productes Biològics de Comerç Just  L'activitat es farà el dia 27 d'Abril a les 11h a la sala Show Cooking de la fira Biocultura Barcelona, us hi esperem!!

jueves, 25 de abril de 2013

Menu Dijous 25 Abril MIGDIA Aquest Dissabte a les 11h Showcooking a BIOCULTURA by Eva Davó


Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida d’Endivies amb Formatge Blau i Maduixa
Crema de Tomàquet de Branca amb Cruixent de Ideazabal
Pastís de Patata al Fonoll FArcit de CArn

Lacon a Feira amb “Cahelos” i Pimentó
Tonyina DemiCrue amb soja, Mel i Taronja
Fideuà Marinera a l’Estil de la Mónica
Cuixa de Pollastre a les Fines Herbes

Dolç de Xocolata Blanca
Poma al Forn amb Toc de CArdomomo
Flam Arte-Sà de Vainilla
Brownie de Xoco Blanc amb Mermelada de Maduixa

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida de Quinoa amb fruites i Toc de Menta
Sopa Energética de Remolatxa i Pinya

Paella Vegana amb Arròs Integral, Seitán i Algues

Iogurt Bio amb Sucre de MAscobado
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Pastís Patata+Lacon+Amanida+Pà
Paella Vegana+Pollastre+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis

Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


miércoles, 24 de abril de 2013

Menu Dimecres 24 d'Abril Bon Profit!


Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida de Quinoa amb Fruites am Toc de Menta
Crema de Carbassa al Fonoll
CocaPizza de Carn i Verdures
Verdures al Vapor a les Fines Herbes

GAltes al Forn amb Fruits del Bosc
Tonyina en Demi-Crue amb Salseta de Soja, Mel i Taronja
Pit Pollastre Planxa amb Salsa de Bolets

Tartaleta de Crema amb Fruita
Flam Arte-Sà de Vainilla
Iogurt Bio Amb Sucre de Canya
Brownie de Xoco Blanc amb Gelat(Supl.2€)

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Sopa Freda Energètica de Remolatxa i Pinya
CAnelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Croquetes de Llentíes Du Berry(França) i Civada

Mosaic de Fruites Naturals
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Espaguettis+Galtes+Amanida+Pà
Canelons+Croquetes+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis

.....

.....

Entradas populares