Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

martes, 31 de diciembre de 2013

Obrim a partir del Divendres 3 de gener. Tancat Fins el Dijous 2 de Gener,

El Divan Romandrà Tancat fins el dijous 2 de gener per descans del personal...

Obrim Divendres 3, Dissabte 4, Diumenge 5 (Migdia i Nit), Dilluns 6 Migdia de Reis

Us desitgem a tots una molt bona entrada d'any! 

lunes, 30 de diciembre de 2013

Últim Menú de l´Any!!!!! Dilluns MigDia



Menú Dilluns
Preu: 11,50 amb Vi/Aigua

Macarrons a la Carbonara de Civada & Lacón
La Perola de la Iaia: Sopa Cubierta con sus medudencias
Amanida de Cabdells, Germinats, Tomàquet i Vinagreta de Iogurt a la Menta
Carpaccio de Bou amb Espurnes d´Ideazabal (Supl. 2€)
*
Cassoleta de Vedella estofada amb Bolets i Picaeta
“Pescailla que se Muerde la Cola” sobre Cameta de Verduretes
Secreto amb Pometa semiconfitada al Funoll
Confit d´Ànec amb salseta de Taronja i Gerds (Supl. 3€)
Solomillo de Porc amb Salseta de Gorgonzola (Supl. 2€)
*
Verrina de Tiramisú al nostre aire
Pa de Pessic de Remolatxa & Frosting de Grosella
Batut de Iogurt Bio & Fruites del Bosc
Souflé de Xocolata al Aroma de Torró de Xixona (Supl. 2€)





Menu KarNoYà

     Preu: 11,50 amb Vi/Aigua

Crema de Pastanga al Funoll

Chaufán de Verduretes al Wok, Quinoa i Alga Wakame

Mosaico de Fruites Naturals




Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA




domingo, 29 de diciembre de 2013

Diumenge MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€ (beguda no inclosa)

Caneló de Brandada de Bacallá amb salseta Marinera
Crema de Pastanaga al Funoll
    Amanida de Quinoa Real amb Fruites “El Diván”
Arròs a Banda de Rap, Sepieta i Nyoras (arròs integral)
    
  Confit d´Ánec amb Salseta Fruites del Bosc
Bacallà al AlliOli de GinJebre amb Mongetes de Sant Pau
Entrecôtte amb Salseta de Mostassa Antigua i Picaeta
Solomillo de Cerdo con Salsita de Gorgonzola

Verrina de Tiramisú al Nostre Aire
Souflé de Xocolata al Aroma de Torró Xixona
Brownie de Remolatxa amb Gelat de Carmel
Sopeta de Gerds amb Sorbet de Gin tonic




Menú KarNoYà
Preu: 15€ Degustació

La Perola de la Iaia: Brou de Miso

Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”

Croquetes de Sésam, Algues, Lombarda…

Tatín de Poma a la Canyella




Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just

Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA

sábado, 28 de diciembre de 2013

Dissabte Mig Dia


 Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA

Menú Lunatic
Preu: 21€ (beguda no inclosa)

Carpaccio de Bou amb Fruits Vermells i Espurnes d´Ideazabal

Caneló de Brandada de Bacallá amb salseta Marinera
    Amanida de Gambetes, Gírgolas del Baix en salseta de Taronja
   
  Confit d´Ánec amb Salseta Fruites del Bosc
Bacallà a la Llauna amb Mongetes de Sant Pau
Solomillo de Cerdo con Salsita de Gorgonzola
Secreto Ibérico en Salsa de Mango y picada de Macadamia


Brownie de Remolatxa amb Gelat de Capuccino
Tatín de Pomes a la Canyella amb Gelat
Sopeta de Gerds amb Sorbet de Gin tonic


Menú Dissabte
Preu: 15€ (Vi/ aigua inclós)

Tabouleeh de CousCous amb Menta, Llima i Verduretes
Trinxat de la Cerdanya al Nostre Aire
Crema de Pastanaga al Funoll

Caldereta de Vedella amb Bolets i Picaeta
Bollo de Bonitol amb Plátan Mascle
Lacón a Feira con Caxelos

Iogurt Bio amb Sucre Panela
Flam d´Ou al aroma de HerbaLluisa
Mosaico de Fruites Naturals


Menú KarNoYà
Preu: 15€

La Perola de la Iaia: Brou de Miso amb Galets

Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”

Canelons d´Espinacs a la Catalana

Mousse de Caqui i Mascarpone amb Magrana





viernes, 27 de diciembre de 2013

Divendres NIT

Menú Lunátic
Preu: 21€ beguda no inclosa

Tabouleeh de CousCous amb Menta, Llima i Verduretes
Amanida de Gambetes, Gírgolas del Baix en salseta de Taronja
Carpaccio de Bou amb Espurnes de Formatge Ideazabal
Caneló d´Ànec de l´Empordá amb Foie
*
Bacallà a la Llauna amb Mongetes de Sant Pau
Solomillo de Cerdo con Salsita de Gorgonzola
Parrillada de Xai & AlliOli de Ginjebre i Escalibada
Secreto Ibérico en Salsa de Mango y picada de Macadamia
*
Brownie de Xocolata amb Nous
Tatín de Pomes a la Canyella amb Gelat
Sopeta de Gerds amb Sorbet de GinTónic
Iogurt Bio amb Sucre Panela

















Menú KarNoYà
Preu: 15€

La Perola de la Iaia: Brou de Miso amb Galets

Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”

Canelons d´Espinacs a la Catalana


Mousse de Caqui i Mascarpone amb Magrana

Divendres MigDia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

        Trinxat de la Cerdanya al nostre aire
Tabouleeh de CousCous amb Menta, Llima i Verduretes
Crema de Carbassa al funoll
*
Arròs Mariner del Senyoret
Timbal de Xai amb Moniato i Salseta de Taronja
Caldereta de Vedella amb Gírgoles del Baix
Filet de Vedella amb Escalibada del Baix Llobregat (Supl. 3€)
*
Flam d´Ou a la HerbaLluisa
Mousse de Caqui i Mascarpone amb Magrana
Brownie de Xocolata amb Nous
Iogurt Bio amb Sucre Panela




Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

La Perola de la Iaia: Bou de Miso amb Galets

Croquetes de Sarraceno, Tofu i Verduretes

Mosaico de Fruites Naturals

Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Caldereta+ Amanida+Paella+Pa: 9€


Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA



jueves, 26 de diciembre de 2013

Sant Esteve


Menú Sant Esteve
Preu: 25€ Beguda no inclosa 

Brou de Nadal 
***
Amanida de Calçots i Bolets amb Vinagreta de Romesco
***
Caneló de Bacallà amb Muselina de Pebrot Escalibat
O
Caneló d´Ànec de l´Empordá amb Foie
***
Abstracció de Mojito
***
Timbal de "Lechón de Segovia” & Boniato i Castanyes
O
Orada al AlliPebre amb Verduretes al Wok
O
Parillada de Xai amb Allioli de Ginjebre i Escalibada
O
Bacallà a la Llauna amb Mongetes de Sant Pau
***
Sorbet de Pinya al Ginjebre a l'Aire de Cardomomo
***
Turrons Arte-Sans








https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRshnnCMWcrBipRfyHqihAljor5xjhzCrwpyTnaxmy55j-kVTJVsQMenú KarNoYà
Preu: 20€ Sense Beguda

Sopa de Galets de Miso

Mezclum del Baix amb Gírgoles Saltades al Pesto

Chaufan de Quinoa amb Calçots, Carxofes del Prat, Tofu…

Brownie de Xocolata amb Gelat de Vainilla

Menú Infantil
Preu: 15€ Sense Beguda

Macarrons a la Napoletana

Solomillo de Porc amb Patates Xips
O
Nugets de Pollastre

Iogurt BIO/ Macedonia Natural







Menú Nadal


Menú Nadal
Preu: 35€ Beguda no inclosa 

Brou de Nadal 
***
Broqueta de Gambetes de la Barceloneta en la Seva Salseta 
***
Assortiment d´Embotits Ibérics 
***
Caneló de Bacallà amb Muselina de Pebrot Escalibat
O
Caneló d´Ànec de l´Empordá amb Foie
***
Abstracció de Mojito
***
Timbal de "Lechón de Segovia” & Boniato i Castanyes
O
Orada al AlliPebre amb Verduretes al Wok
O
Solomillo de Ternera con Salsita de Gorgonzola
***
Sorbet de Pinya al Ginjebre a l'Aire de Cardomomo
***
Turrons Arte-Sans






https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRshnnCMWcrBipRfyHqihAljor5xjhzCrwpyTnaxmy55j-kVTJVsQMenú KarNoYà
Preu: 20€ Sense Beguda

Sopa de Galets de Miso

Mezclum del Baix amb Gírgoles Saltades al Pesto

Chaufan de Quinoa amb Calçots, Carxofes del Prat, Tofu…

Brownie de Xocolata amb Gelat de Vainilla

Menú Infantil
Preu: 15€ Sense Beguda

Macarrons a la Napoletana

Solomillo de Porc amb Patates Xips
O
Nugets de Pollastre

Iogurt BIO/ Macedonia Natural





.....

.....

Entradas populares