Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 25 de enero de 2014

Menu Dissabte 25 Gener MIGDIA, Bon Profit!





Menu Dissabte


Preu: 15€ Vi i Aigua Inclòs

Crema Bicolor de Carbassa i Escarola
Macarrons a la Napolitana
Amanida de Fruites “El Divan”

Arrós Negre amb Popets
Pollastre al Forn amb Carbassa i Fruits Secs
“Besuguitos” al Forn amb Vinagreta de Julivert Ginjebre
Mandonguilles Camperas amb Pinyons

Flam de Plàtan i Ametlles
Mosaic de Fruites Naturals
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Sopa de Miso, Kombu, Ginjebre, Llimona

Flam d’Espinacs Bio & crema de Nap i Carbassa

Wok de Fideus d’Arròs amb Tofu i Bolets


Carpaccio de Kiwi Especiat amb Sorbet de Coco 

Menu Arte-Sà
Preu: 21€ beguda no inclosa
(Degustació de 3 Primers+Segón+Postre) 2 Persones

Amanida Noruega amb Salmó Fumat, M.Antiga, Magrana
Creppe de Bledes, Amaranto i Gorgonzola
Ceviche de Sorell amb Ceba, Coriandre, Llima…

Timbal de Bou amb Boniato i Castanyes
Secret Ibèric amb Salseta de Foie i Mango
Carpaccio de Pop a Feira amb Patata Morada
Costelles i Mitjanes de XAi amb Escalibada i Ximixurri
 


Iogur Bio amb Sucre amb Maduixes
Foundant de Xocolata Negra amb Gelat de Vainilla
Sopeta de Gerds i MAduixa amb Sorbet de Gintonic



Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix Llobregat




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares