Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 20 de febrero de 2014

Menu Dijous 20 de Febrer MIGDIA, Bon Profit i Bona Feina!


Menú Dijous

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites “El Divan”
Pastís de Iuca amb Vedella
Moje Murciano al Estilo Calasparras
Canelons d’Espinacs a a la Catalana amb Falsa Beixamel de Civada

Brownie de Braons amb Crema de Carbassó
Arròs Negre amb Sèpia, Musclos, Gambetes…
Pit de Pollastre amb Salseta de Mandarina
Bonítol de Llotja MAcerat amb Soja, Mel,Pomelo (Supl.3€)
Confit de Pollastre POTA BLAVA  F.Vermells (Supl. 3€)

Brownie de Xocolata
Verrina de Tiramisú Arte-Sà
Carpaccio de Pinya i Taronja amb Destilat de Cireres


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema Bicolor de Pastanaga i Remolatxa

Paella Vegana d’Espelta amb Tofu

Mosaic de Fruites Naturals



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
   Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menu


Pastís+Pollastre+Amanida+Pa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares