Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 15 de febrero de 2014

Menu Dissabte 15 Febrer MIGDIA, Bon Profit!


Menú Dissabte


Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Amanida de Salmó amb Maduixes i Vinagreta de Ghee
Crema de Calçots de Can Alegria & Aire de Nyores
Carpaccio de Bou amb Espurnes de Parmesá

TxarriPatas en Salsa Vizcaína
Bombons de Verat en Cremeta de Bledes BIO
Pit de Pollastre al Curri amb Arròs Jazmin

Flam de Roïboos i Llet de Civada
Tatin de Poma amb Ratafia
Iogurt BIO “La Selvatana” amb Sucre Mascobado

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Fruites “El Divan”

Quichê de Verduretes BIO i Pomes de Can Alegria

Burguer Vegana amb Xips de Patata Lila


Sopeta de Moretes i Sanguina & Gelat de GinTonic


Menu Arte-Sà

Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1    (Degustació de Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones
o
 OPCIO 2    Escollir 1 Primer, 1 Segon, 1 Postre  

Crema de Calçots del Baix amb Aire de Nyores
*
Llauneta de Musclos de Roca al Ginjebre
*
Crêppe de Vieira i Gambetes de Maó
*
Confit d´Ànec amb Fruites del Bosc
Lluç de Palangre amb Wok de Verduretes al Tamari
Entrecôtte de Vedella amb Escalibada del Baix
*
Sorbete de Moretes i T.Sanguina & Gelat de Gin Tónic
*
Souflé de Xocolata al Ginjebre

Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares