Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua
Amanida de Salmó amb Maduixes i Vinagreta de Ghee
Crema de Calçots de Can Alegria & Aire de Nyores
Carpaccio de Bou amb Espurnes de Parmesá
TxarriPatas en Salsa Vizcaína
Bombons de Verat en Cremeta de Bledes BIO
Pit de Pollastre al Curri amb Arròs Jazmin
Flam de Roïboos i Llet de Civada
Tatin de Poma amb Ratafia
Iogurt BIO “La Selvatana” amb Sucre Mascobado
Menu KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda
Amanida de Fruites “El Divan”
Quichê de Verduretes BIO i Pomes de Can Alegria
Burguer Vegana amb Xips de Patata Lila
Sopeta de Moretes i Sanguina & Gelat de GinTonic
Preu: 21€ Sense Beguda
OPCIO 1 (Degustació de
Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones
o
OPCIO 2 Escollir 1 Primer, 1 Segon, 1 Postre
Crema de Calçots del Baix amb Aire de Nyores
*
Llauneta de Musclos de Roca al Ginjebre
*
Crêppe de Vieira i Gambetes de Maó
*
Confit d´Ànec amb Fruites del Bosc
Lluç de Palangre amb
Wok de Verduretes al Tamari
Entrecôtte de
Vedella amb Escalibada del Baix
*
Sorbete de Moretes i T.Sanguina & Gelat de Gin Tónic
*
Souflé de Xocolata al Ginjebre
Mica en Mica anem
afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena
de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de
l´Horta” per promoure els productes del Baix
No hay comentarios:
Publicar un comentario