Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 22 de marzo de 2014

Dissabte Nit/ Menús Slow Food



Estàs en un Restaurant SLOW FOOD, això vol dir que Cuinem amb Amor a la Terra, i amb Seny per combinar els ingredients de manera Saludable. Bon Profit!


Menu Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1    (Degustació de Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones
o
 OPCIO 2    Escollir 1 Primer, 1 Segon, 1 Postre  

Musclos del Delta “acevichados” amb Ginjebre i Cibulet
Caneló d´Espinacs amb Gorgonzola i Salsa de Pastanaga
Amanida d´Api, Maduixes, Alvocat a la Mostassa
Coca de Roast Beef amb Salseta Remolade

Filet de Vedella a la Planxa amb Pastís de Carxofa
Lascas de Secreto Ibérico con Wok de Verduras
Bonítol de Vilanova a la Planxa Macerat amb Soja i Mel
Cananas de S.Feliu de Guixols farcidas de Rap i Gambes

Brownie de Xocolata al Ginjebre
 Cobbler de Poma al Carmel
Mousse de Xocolata Blanca amb aromes cítrics
Sopeta Maduixes a la Menta amb Gelat de GinTónic





Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema de Calçots amb Aire de Romesco

Quiché de Verduretes amb toc de Pesto

MiniBurguer Vegana de Bledes i Vinagreta de Comí

Carpaccio de Pinya amb Gelat de Mojito




Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just

Les Nostres fórmules de Menú canvien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares