Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 27 de abril de 2014

Diumenge Mig Dia

Menú Diumenge
Preu: 21€  Sense Beguda (degustación del primers mín 2 persones)

Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco
Crêppe de Gra Forment, Bledes BIO & Gorgonzola i Codony
Arròs "Montalbán" de Verdures del Baix i Peix de Llotja
Carpaccio de Bou & Frutilles i Espurnes de Parma

Brownie de Cèrvol amb Crema de Calçots del Baix
Bonitol de Vizcaia al Tamari i Amanida de Flors i Brots
Xai a la Parrilla amb Escalibada del Baix i AlliOli de Ginjebre
Entrecôtte de Vedella & Pastís de Carxofa Prat

Sopeta de Mores i Mango & Gelat de Gin Tónic
Mousse de Tres Xocolatas
Carpaccio TriColor amb Menta fresca
Coobler de Pomes Can Alegria i Maduixes & Gelat de Vainilla





Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema de Fulles de Maravilla made in Cornellà a la farigola i ensopecs de Maduixa i Cogombre

Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco

Paella de Vegana & Gra d´Espelta i Péssols (J.Mestre)

Carpaccio TriColor amb Menta fresca




En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale 




COOPERATIVA DE CONSUMIDORS & PRODUCTORS:

Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaka”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
PRÓXIMA REUNIÓ 22 DE MAIG A LES 19HS



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares