Menú Diumenge
Preu: 21€ Sense Beguda (degustación del primers mín 2 persones)
Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco
Crêppe de Gra Forment, Bledes BIO & Gorgonzola i
Codony
Arròs "Montalbán" de Verdures del Baix
i Peix de Llotja
Carpaccio de Bou & Frutilles i Espurnes de Parma
Brownie de Cèrvol amb Crema de Calçots del Baix
Bonitol de Vizcaia al Tamari i Amanida de Flors i
Brots
Xai a la Parrilla amb Escalibada del Baix i AlliOli de
Ginjebre
Entrecôtte de Vedella & Pastís de Carxofa Prat
Sopeta de Mores i Mango & Gelat de Gin Tónic
Mousse de Tres Xocolatas
Carpaccio TriColor amb Menta fresca
Coobler de Pomes Can Alegria i Maduixes & Gelat de
Vainilla
Menú KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda
Crema de Fulles de Maravilla made in Cornellà a la
farigola i ensopecs
de Maduixa i Cogombre
Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco
Paella de Vegana & Gra d´Espelta i Péssols (J.Mestre)
Carpaccio TriColor amb Menta fresca
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale
COOPERATIVA DE CONSUMIDORS & PRODUCTORS:
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaka”, per a promoure
la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
PRÓXIMA REUNIÓ 22 DE MAIG A LES 19HS
No hay comentarios:
Publicar un comentario