Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 11 de abril de 2014

Divendres MigDia

Menú Divendres

Crema tébia d´Espinacs de Can Alegria amb formatge
Carpaccio de Peus de Porc & Parmesá i Frutilles (Supl.2€)
Farcellet de Col Can Alegria a la Bolognesa
Amanida Tabouleeh de Cous Cous
*
Solomillo de Ternera con Salsa de Gorgonzola (Supl. 3€)
Caldereta de Vedella amb Verduretes del Baix
Arròs Negre del Senyoret
Piruletes de Pota Blava a la Cervessa
*
Macedonia de Frutilles Naturals
Puding de Plátan Canari
Gelat de Torró amb Cruixent de Galeta Crumble

 












 Menu KarNoYà

Fulletes del Hortet amb Maduixes, Rabans, Salmó…

Macarrons amb salseta de Gírgoles

Burguer Competa amb Verduretes del Baix

Coca Boba d´Algarroba




 




Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just
Les Nostres fórmules de Menú cambien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares