Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

martes, 22 de abril de 2014

Menu Dimarts 22 d'Abril 2014 MIGDIA, Avui OBRIM per deixar enrere Setmana Santa!!

Menú Dimarts
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Mousaka de Carn Gratinada amb Crema de Carbassa
Carpaccio de Bou al Pesto (Supl.2€)
Creppe d’Espinacs a la Catalana
Timbal d’Escalivada amb Formatge de Cabra
*
Cuixa de Pollastre al Forn a les Fines Herbes
Bruixa Gratinada amb Pomodoro i Pastís de Bledes
Botifarra de Bolets amb Mongetes a la Vinagreta de Romaní
Costelles i Mitjanes de Xai amb Verdures Planxa (Supl. 3€)
*
Cuallada de Llet Bio amb Melmelada de Nabius
Pa de Pessíc de Mango i Fruits Vermells
Macedonia de Fruites amb Suc de Maduixa



Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Jueves tendrás aquí tu pedido

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)
 


Amanida de Fruites “El Divan

Crema Bicolor de Carbassó i Carbassa

Espaguettis de Quinoa amb Verdures, Bolets i Algues

Broqueta de Fruites amb Sucre MAscobado



Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just
Les Nostres fórmules de Menú cambien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat.



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Creppe+Cuixa Pollastre+Amanida+Pa


Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menu

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares