Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua
Pastís de Carbassó i Carn
Amanida Tabouleeh de Cous-Cous
Crema “Maravilla” Patata, Porro i Espurnes de Parmesà
Cuixa de Pollastre a la Taronja del Maresme
Verat al Forn amb Falsos Espaguetis Bledes i Ginjebre
Llom a la Planxa amb Salsa de Tres Pebres i Pastis de Carxofa Prat
Gelat de Xocolata
Flam Arte-Sà de Menta MAduixa
Carpaccio de Pinya amb Sorbet de Mojito
Menú KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda
Crema de Bledes al Aire de Cardomomo
Am anida de Fruites “El Divan”
Canelons d’Espinacs amb Falsa Beixamel de Xufa
Broqueta de MAduixa amb Sucre Mascobado
Menú Arte-Sà
Preu: 21€ Sense Beguda
Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco
*
Crêppe de Gra de Forment, Bledes amb Gorgonzola i
Codony
*
Sopa Freda de MAduixa amb Vinagreta de Sajolida
Brownie de Cèrvol amb Crema de Calçots del Baix
Sopeta de Mores i MAngo & Gelat de Gin Tónic
Pa de Pessíc de Mango i Fruits Vermells amb Gelat
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb
cura al Medio Ambient i de manera Saludale
No hay comentarios:
Publicar un comentario