Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 26 de abril de 2014

Menu Dissabte 26 Abril MIGDIA, Avui Verdures de l'Hort de la Coordinadora contra la Marginació!

Menú Dissabte
Preu: 15€  amb Vi i Aigua

Pastís de Carbassó i Carn
Amanida Tabouleeh de Cous-Cous
Crema “Maravilla” Patata, Porro i Espurnes de Parmesà

Cuixa de Pollastre a la Taronja del Maresme
Verat al Forn amb Falsos Espaguetis Bledes i Ginjebre
Llom  a la Planxa amb Salsa de Tres Pebres i Pastis de Carxofa Prat

Gelat de Xocolata
Flam Arte-Sà de Menta MAduixa
Carpaccio de Pinya amb Sorbet de Mojito

Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema de Bledes al Aire de Cardomomo

Am anida de Fruites “El Divan”

Canelons d’Espinacs amb Falsa Beixamel de Xufa

Broqueta de MAduixa amb Sucre Mascobado

Menú Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda

Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco
*
Crêppe de Gra de Forment, Bledes amb Gorgonzola i Codony
*
Sopa Freda de MAduixa amb Vinagreta de Sajolida


Brownie de Cèrvol amb Crema de Calçots del Baix


Sopeta de Mores i MAngo & Gelat de Gin Tónic
Pa de Pessíc de Mango i Fruits Vermells amb Gelat



En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale

  



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares