Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 25 de abril de 2014

Menu Divendres 25 Abril NIT, Verdures de la MAta a la Olla, Peix de la Llotja al Forn!!!

Menú Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1    (Degustació de Primers+1Segón+1Postre) 2 Persones
ó
OPCIO 2  Escollir 1Primer+1Segon+1Postre

Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco
Crêppe de Gra de Forment, Bledes amb Gorgonzola i Codony
Carpaccio de Peus de Porca mb Fruits Vermells
Sopa Freda de MAduixa amb Vinagreta de Sajolida

Brownie de Cèrvol amb Crema de Calçots del Baix
Bonítol de Vizcaia amb Taronja de Ca’n Alegria, Tamari i Mel
Costelles i Mitjanes de Xai a la Planxa, Escalivada i Gin-Allioli
Entrecot a la Salsa de Tres Pebres i Pastís de Carxofa

Sopeta de Mores i MAngo & Gelat de Gin Tónic
Tatín de Poma al P. Ximénez i MAduixa amb Sèsam
Carpaccio de Pinya amb Sorbet de Mojito
Pa de Pessíc de Mango i Fruits Vermells amb Gelat


Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano y directo de Productor
Apúntate a nuestra Asociación de Cosumidores,

  
Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema de Bledes al Aire de Cardomomo

Amanida Tabouleeh de Cous-Cous

Canelons d’Espinacs amb Falsa Beixamel de Xufa

Broqueta de MAduixa amb Sucre Mascobado




En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just



Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares