Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 18 de mayo de 2014

Diumenge MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€  Sense Beguda
     
Trinxat de Col Paperina del Baix
Amanida de Guacamole i Tomàquet Ralf
 Caneló de Pollastre POTA BLAVA amb Crema de Carbassa
Carpaccio de Bacallà amb Fruites Exòtiques, Mel i Parmesà

Timbal de Vedella amb Patata i Carbassa del Baix iEscalibada
Noodles de Bonítol de Llotja amb Verdures de Ca’n Alegría
Carpaccio de Bou al Pesto
Lascas  de Secret Ibèric amb Poma i Gorgonzola
Sopeta de Mango i Taronja amb Gelat de GinTónic
Mousse de Tres Xocolates
Pastís de Crema Catalana amb Aire de Baileys
Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria i Sucre Mascobado de Comerç Just






Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda (2Primers+1Segon+1Postre)

Sopa de Cireres del Baix al Pesto

Canelons d’Espinacs amb Falsa Beixamel de Xufa

Wok de Verduretes del Baix & Tofu, Algues i Tamari

Gelat de Té Verde & Crumble de Galeta






En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant

SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale

  

COOPERATIVA DE CONSUMIDORS & PRODUCTORS:
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaka”,
per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
PRÓXIMA REUNIÓ 22 DE MAIG A LES 19HS



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares