Menú Divendres
Sopa Fría BiColor de Cogombre & Mduixes a la Farigoles
Pipirrana de Jaén con su Majao
Espirals al formatge Gorgonzola i Parmentier de Poma
Caneló de Pota Blava (raça Prat D.O.P) amb Falsa betxamel de Calçot del
Baix (Supl. 2€)
*
Caldereta de Vedella a la
Cervessa & Carbassa
Llom a la parrilla amb Xanfaina
Boqueronets de Llotja amb Verduras al Vapor
Brownie de Cèrvol confitat amb Maduixes i Menta (Supl. 3€)
Entrecôtte de Vedella & Pastís de Carxofa Prat (Supl. 3€)
*
Puding Arte-Sá de Poma
amb Coulís de Maduixa
Mousse de Mató amb
Mel i crunch de Sésam
Macedonia de Fruites
amb Suc de Frutilles i Taronja
Menu KarNoYà
Amanida de Fruites “El Diván”
Polenta de Blat de Moro BIO & Crema de Carbassa
Croquetes d´Espelta (J.Mestre) i Fréjols amb Verduretes i Vinagreta Iogurt Bio
Carpaccio TriColor de
Frutilles Naturals
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale
Si vols comprar Sá, Bó, Km0 i Temporada,
pots ferte Soci de la Nostra Asociació
de
PRODUCTORS i CONSUMIDORS.
El próxim 22 Maig Reunió extraordinaria per presenta Estatuts i formas de
treball.
No hay comentarios:
Publicar un comentario