Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 2 de mayo de 2014

Divendres MigDia

Menú Divendres

Sopa Fría BiColor de Cogombre & Mduixes a la Farigoles
Pipirrana de Jaén con su Majao
Espirals al formatge Gorgonzola i Parmentier de Poma
Caneló de Pota Blava (raça Prat D.O.P) amb Falsa betxamel de Calçot del Baix (Supl. 2€)
*
Caldereta de Vedella a la Cervessa & Carbassa
Llom a la parrilla amb Xanfaina
Boqueronets de Llotja amb Verduras al Vapor
Brownie de Cèrvol confitat amb Maduixes i Menta (Supl. 3€)
Entrecôtte de Vedella & Pastís de Carxofa Prat (Supl. 3€)
*
Puding Arte-Sá de Poma amb Coulís de Maduixa
Mousse de Mató amb Mel i crunch de Sésam
Macedonia de Fruites amb Suc de Frutilles i Taronja






Menu KarNoYà

Amanida de Fruites “El Diván”

Polenta de Blat de Moro BIO & Crema de Carbassa

Croquetes d´Espelta (J.Mestre) i Fréjols  amb Verduretes i Vinagreta Iogurt Bio

Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals




 En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale







Si vols comprar Sá, Bó, Km0 i Temporada,
pots ferte Soci de la Nostra Asociació de
PRODUCTORS i CONSUMIDORS.

El próxim 22 Maig Reunió extraordinaria per presenta Estatuts i formas de treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares