Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 15 de mayo de 2014

Menu Dijous 15 de MAIG MIGDIA, Bon Profit i Slow Food!!!

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Tomàquet, Formatge Fresc, Orenga i Porro
Poma al Forn Farcida de Butifarra Negra
Amanida d’Arròs ECO Basmati Punjabamb Lacon i Verdures
Mousaka Clàssica de CArn
*
Arròs MAriner amb Rap, Sèpia i Llagostins
Llonza de Porc amb Samfaina
Timbal de Vedella amb Salseta Cervesa Nous de Palma
Noodles de Bonítol de Llotja amb Verdures de Ca’n Alegria (Supl. 3€)
*
Cireres del Baix
Dolç de Xocolata Blanca amb Fruits Vermells
Flam Arte-Sà de LLet de Soja i Café
Gelat de Xocolata


Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.


 Menú KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites “El Divan”

Crema Tèbia d’Api amb Poma

Paella d’Arròs Integral amb Verdures Del BAix

Carpaccio de Pinya al Jingebre


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Poma+Arròs Integral+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú



Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots ferte Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINAKA”

Próxima Reunió 22 Maig a les 19hs

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares