Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 8 de mayo de 2014

Menu Dijous 8 de Maig MIGDIA, aquest dissabte Eva Davó a BioCultura, classe Magistral amb Comerç Just!


Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
 
Amanida Tabouleeh de Cous-Cous
Sopa Freda de Tomàquet ambo li de Romaní
Macarrons amb Salsa Pomodoro
Amanida Campera amb Tomàquet, Tonyina, Ceba, Pebrot..
*
Seitons amb Farina de Blat de Moro Fregits amb AOVE i
Brao de Porc amb Gorgonzola i PAstís de Carxofa
Arròs MAriner amb Canana, Sèpia, Rap i Gambes
Estofat Vedella, Carbassa i Bolets amb Toc de Cervesa Nous Palma
Bonítol de Llotja amb Soja, Mel i Cítrics (Supl. 3€)

*
Pa de Pessíc de Xocolata Blanca amb Fruits Vermells
Tiramisú Arte-Sà
Cuallada de Llet de Cabra amb Mel


Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Jueves tendrás aquí tu pedido


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Paella Vegana de Gra de Forment amb Tofu
Amanida de Fruites “El Divan”

Croquetes de Remolatxa i Mill amb Vinagreta Iogurt

Mosaic de Fruites Naturals


Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just
Les Nostres fórmules de Menú cambien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat.



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Macarrons+Seitons+Amanida+Pa


Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menu

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares