Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 19 de mayo de 2014

Menu Dilluns 19 de Maig MIGDIA, Avui inaugurem EXPO Mirades del Sahara, sobre els camps de Refugiats de Tindouf


Menú Dilluns

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de MAduixa, Api, Remolatxa i Formatge Curat
Pastís De Carbassó amb Carn
Endivies amb Ceviche de Musclos del Delta
Trinxat de la Cerdanya amb Lacon
*
Braó de Porc amb Salseta de Bolets
Filet de Sorell Gratinat amb Allioli de Gingebre
Enrollat de Pit de Pollastre amb Ceba Caramelitzada
Secret Ibèric al Wok de Verdures i Poma (Supl. 3€)
*
NAtilles de Xocolata amb Llet de Soja
Perles de Síndria amb Suc de Taronja
Flam de Mató amb Mel i Fruits Secs


Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.


 Menú KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites “El Divan”

Crema Tèbia de Faves amb Toc de Menta

Croquetes d’Arròs Nerone amb Llavors de Cànem

Iogurt Bio amb Sucre de PAnela



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Trinxat+Sorell+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú



Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots ferte Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINAKA”

Próxima Reunió 22 Maig a les 19hs

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares