Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 26 de mayo de 2014

Menu Dilluns 26 de Maig MIGDIA, Bon Profit!

Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Canelons Clàssics de Carn
Sopa Freda de Cogombre a la Menta
Piperrana de Jaen amb Tomàquet, Ceba, Pebrot, Cogombre
Carpaccio de Bou amb Espurnes de Parmesà (Supl.2€)
*
Roast Beef amb Salsa de Mostassa
Bonítol Macerat amb Soja a la Planxa
Secret de Porc amb Parmentier de Poma
Entranya de Vedella al Ximixurri amb Pastís de Patata i Carbassó (Supl.3€)
*
Tiramisú Arte-Sà amb Toc de Baileys
Puding de Iogurt i Fruits Vermells
Souflé de Café i Xocolata (Supl.3€)
Strudel de Poma amb Ratafia


Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.



Menu KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites “El Divan”

Crema de Col Lombarda i Espurnes de Pernil

Enrollat de Faláfel amb Salseta de Iogurt

Mosaic de Fruites Naturals



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Pipirrana+Secret+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú






Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots ferte Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINAKA”

Próxima Reunió 22 Maig a les 19hs

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares