Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 14 de mayo de 2014

Menu Dimecres 14 de MAIG MIGDIA, Avui Eva Davó a l'Aula de Cuina de Bon Preu!

Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida d’Arros ECO Basmati Punjab amb Lacon i Verdures
Piperrana de Tomàquet Escaldat amb Bacallà, Pebrot, Ou
Poma Farcida amb Botifarra Negra
*
Estofat de Vedella amb Xampinyons
Sorell de Vilanova al Forn amb Toc de Fonoll
Llonza de Porc a la Planxa amb Patata Caliu i Allioli
Noodles de Bonítol de Llotja amb Verdures de Ca’n Alegria (Supl. 3€)
*
Cireres del Baix
Dolç de Xocolata Blanca amb Fruits Vermells
Flam Arte-Sà de Café
Sorbet de Llimona


Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST


 Menú KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites “El Divan”

Sopa Freda de Cireres del Baix Oli Romaní i Parmesà

Creppe de Xeixa amb Espinacs i Formatge Gorgonzola

Macedonia de Fruites Naturals



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Poma+Sorell+Amanida+Pa
Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú



Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots ferte Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINAKA”

Próxima Reunió 22 Maig a les 19hs

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares