Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 10 de mayo de 2014

Menu Dissabte 10 de MAIG, MIGDIA en uns minuts... BioCultura is on fire...EVA DAVÓ SHOWCOOKING!!!

Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Amanida de Figa Seca, Formatge de Cabra i MAduixa
Macarrons a la Carbonara
 Crema Tèbia de Pastanaga amb Poma

Xurrasco de Vedella Adobat i PAstís de Carxofa
Sorell de Vilanova “a la Espalda
Enrollat de Llom amb Bledes Sobre Crema de Carbassó

Puding de Llet de Soja amb Café
Tiramisú al Nostre Aire
Iogurt Bio Amb Sucre

Menú KarNoYà
Preu: 15€ 2Primers+1Segon+1Postre

Sopa de Cireres del Baix al Pesto

Croquetes de Mill i Remolatxa del Baix

Paella Vegana “Vàzquez Montalban” amb Arròs Integral i Verduretes BIO del Baix


Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals

Menú Arte-Sano
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1: Degustació de 3Primers+1Segon+1Postre (2persones)
           OPCIO 2: Escollir 1Primer+1Segon+1Postre)
     
Musclos del Delta al Vapor amb Jingebre
 Flor de Meló amb Polsim de Pernil
CAneló dePollastre POTA BLAVA amb Crema de CArbassa

Carpaccio de Bou amb Fruits Vermells i Espurnes de Parmesà
Noodles de Bonitol de Llotja amb Verduretes i Fideus d´Arrós
Secret Ibèric amb Pera i Gorgonzola
Xai a la Parrilla amb Escalivada a l’Oli de Romaní
Foundant de dos Xocolates amb Gelat VAinilla
Sorbet de Mojito “a lo Cubano”
Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria i Sucre Mascobado de Comerç Just


En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares