Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua
Amanida de Figa Seca, Formatge de Cabra i MAduixa
Macarrons a la Carbonara
Xurrasco de Vedella Adobat i PAstís de Carxofa
Sorell de Vilanova “a la Espalda ”
Enrollat de Llom amb Bledes Sobre Crema de Carbassó
Puding de Llet de Soja amb Café
Tiramisú al Nostre Aire
Iogurt Bio Amb Sucre
Menú KarNoYà
Preu: 15€ 2Primers+1Segon+1Postre
Sopa de Cireres del Baix al Pesto
Croquetes de Mill i Remolatxa del Baix
Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals
Menú Arte-Sano
Preu: 21€ Sense Beguda
OPCIO 1: Degustació de 3Primers+1Segon+1Postre
(2persones)
OPCIO 2: Escollir
1Primer+1Segon+1Postre)
Musclos del Delta al Vapor amb Jingebre
CAneló dePollastre POTA BLAVA amb Crema de CArbassa
Carpaccio de Bou amb Fruits Vermells i Espurnes de
Parmesà
Noodles de Bonitol de Llotja amb Verduretes i Fideus d´Arrós
Secret Ibèric amb Pera i Gorgonzola
Xai a la Parrilla amb Escalivada a l’Oli de Romaní
Foundant de dos Xocolates amb Gelat VAinilla
Sorbet de Mojito “a lo Cubano”
Struddel de Pometes al P. Ximénez de Can Alegria i Sucre Mascobado de Comerç Just
En el Nostre Restaurant
treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb
cura al Medio Ambient i de manera Saludale
No hay comentarios:
Publicar un comentario