Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 15 de junio de 2014

Diumenge 15 Juny

Menú Diumenge
Preu: 21€ beguda no inclusa

Tomàquet “Cor de Bou” amb Cogombre, Olivada i Manxec  
Carpaccio de Bou amb Frutilles i Espurnes de Parmesà
Arròs “Montalbán” de Popets de Palamos
Sopa freda de Sindria al Pesto i Torraetes de F. Cabra
*
Tajine de Xai amb Arròs Gessamí
Solomillo de Vedella amb Escalibada
Secret ibéric amb salseta de Gorgonzola i Peretes de S. Joan
Caldereta de Congrio de Palamós amb Xips d´All
*
Mousse de Xocolata al Caffé & Crumble de Sésam
Suc de Taronja de Can Alegria & Sorbet de Llimona
Copa Loca de Kiwi a la Citronella amb Cireretes del Baix
Crêppe de Plátan i Xocolata



Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Sopa freda de Sindria al Pesto i Torraetes de F. Cabra

Carpaccio de Cogombre de Can Alegria amb Vinagreta de Iogurt Bio, Curry dolç i Llavoretes

MaxiBurguer de Remolatxa, Soia text i Allioli de Soja

Broquetes de Fruita amb Xocolata i Sésam



 Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD



Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable


En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

 










Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons

(Consumidors & Productors petits i locals)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares