Menú Diumenge
Preu: 21€ beguda no inclusa
Tomàquet “Cor de Bou” amb Cogombre, Olivada i Manxec
Carpaccio de Bou amb Frutilles i Espurnes de Parmesà
Arròs “Montalbán” de Popets de Palamos
Sopa freda de Sindria al Pesto i Torraetes de F. Cabra
*
Tajine de Xai amb Arròs Gessamí
Solomillo de Vedella amb Escalibada
Secret ibéric amb salseta de Gorgonzola i Peretes de S. Joan
Caldereta de Congrio de Palamós amb Xips d´All
*
Mousse de Xocolata al Caffé & Crumble de Sésam
Suc de Taronja de Can Alegria & Sorbet de Llimona
Copa Loca de Kiwi a la
Citronella amb Cireretes del Baix
Crêppe de Plátan i Xocolata
Menú KarNoYà
Preu:
15€ Sense Beguda
Sopa freda de Sindria al Pesto i Torraetes de F. Cabra
Carpaccio de Cogombre de Can Alegria amb Vinagreta de Iogurt Bio, Curry
dolç i Llavoretes
MaxiBurguer de Remolatxa, Soia text i Allioli de Soja
Broquetes de Fruita amb Xocolata i Sésam
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre
Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure
la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
(Consumidors & Productors petits i locals)
No hay comentarios:
Publicar un comentario