Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 29 de junio de 2014

Diumenge MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€  Sense Beguda

Crema d’Enciam Maravella amb Flam de Tomàquet “Rebel.lió”
Caneló de POTA BLAVA amb Crema de Remolatxa
Risotto de Sitake i Verduretes amb Crunx de Parmesá
Amanida de Cireres, Figues i Parma & salsa de Mostassa i Mel

Entrecot de Vedella amb Pastís de Fonoll
Mandonguilles Orientals de Carn picada i Gambetes de la Barceloneta amb Arròs Basmati
Wok de Mizuma, Mongetes i Pollastre POTA BLAVA
Saquet de Garrí (Cochinillo) amb Paté i Avellanes

Mousse de Xoco Blanca amb Gerds
Flam Arte-Sà de Mató amb Confitura de Miravolans
Poma al P.Ximenez amb Gelat de Pestucs & Crumble d’Avellanes i Sèsam

Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Tabouleeh de Cous-Cous amb Toc de Menta

Wok de Mizuma, Mongeta tendra, Tofu…Wakame

Mini Burguer de Sègol, Tofu i Verdures

Broquetes de Fruites amb Xocolata i Sésam



JA SOM RESTAURANT SLOW FOOD
En el Nostre Restaurant cuidem el tracte directe amb el productor, tenim cura amb el Medi Ambient i Cuinem Plats Sans i Equilibrats 



Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.



Si vols formar part de la Nostre Aventura Gastronómica, pots fer-te Soci de la Cooperativa de Consumidors-Productors “PASTINACA”

Associació de Consumidors & Productors

Per promoure el Km0, la compra directa al productor, el menjar Eco-Lógic i la Salut a través de la Alimentació.
Fes-te Soci i participa.
Si estás interessat en compra més Sà i proper
Apúnta´t! Cada Dijous pots recollir açí la teva comand


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares