Cor de Bou i Cogombre amb Daus de Manxec i Olivada
Risotto de Bolets amb Parmesá
Amanida de Cigrons, Patates i Ous de Guatlla al toc d
Ras Hanout
Caldereta de Congrio al AlliPebre
Lacón con Cachelos al Pimentón de la Vera
Caneló de Pollastre amb Mató i Dátils
Botifarra amb Escalibada del Hortet
Timbal de Ragut de Bou a la
Ratafia (Supl. 3€)
Suc de Taronja & Gelat de Mojito
Flam de Cacao amb Llet de Civada
Iogurt Bio “La Selvatana ”
& Maduixes
Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+
vi/aigua+ pa)
Sopa freda de Maduixes i Barbastro al Coriandre
Amanida de Fruites “El Divan”
Croquetes de Remolatxa, Bulgur negre i Tofu
Daus de Sindria a la
Xocolata
Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
Pots fer la Combinació que vulguis
escollint 3 Plats del Menú
Risotto + Sopa freda+
Amanida
Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes
amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre
Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure
la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
(Consumidors & Productors petits i locals)
No hay comentarios:
Publicar un comentario