Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 13 de junio de 2014

Divendres MigDia



Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Cor de Bou i Cogombre amb Daus de Manxec i Olivada
Risotto de Bolets amb Parmesá
Amanida de Cigrons, Patates i Ous de Guatlla al toc d Ras Hanout

Caldereta de Congrio al AlliPebre
Lacón con Cachelos al Pimentón de la Vera
Caneló de Pollastre amb Mató i Dátils
 Botifarra amb Escalibada del Hortet
Timbal de Ragut de Bou a la Ratafia (Supl. 3€)

Suc de Taronja & Gelat de Mojito
Flam de Cacao amb Llet de Civada
Iogurt Bio “La Selvatana” & Maduixes




Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Sopa freda de Maduixes i Barbastro al Coriandre

Amanida de Fruites “El Divan”

Croquetes de Remolatxa, Bulgur negre i Tofu

Daus de Sindria a la Xocolata

Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú

Risotto + Sopa freda+ Amanida

   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua



Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant


Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just


 





Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons


(Consumidors & Productors petits i locals)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares