Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 7 de junio de 2014

Menús Dissabte Nit

Menú Arte-Sá
Preu: 21€ beguda no inclusa
(Pots fer la fórmula degustación amb tres primers plats)

Amanida de Maduixa amb Daus de Formatge i Figa
Caneló d’Espinacs amb Mató i Falsa Beixamel de Xufa
Cassoleta de Musclos del Delta en Salseta Marinera
Tomàquet “Rebelión” amb Salseta de Iogurt, Curri i Citronella  
*
Xai a la Parrilla & Escalibada i Pastís de Fonoll
Timbal de Bou Confitat a la Ratafia amb Cireres del Baix
Carpaccio de Bou amb Mora i Espurnes de Parmesà
Wok de Bonítol de Llotja  amb Verduretes al Tamari
*
Mousse de tres Xocolatas
Tatín de Pometes del Baix i gelat d´Avellanes
Sorbet de Mojito Cubano al estil de Glenda
Sopa de Mango i Maduixa amb Gelat de Té Verd



Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Sopa de Síndria a la Farigola

Amanida de Cous-Cous amb Toc de Coriandre

Mousaka de Carbassó i Seitan

Carpaccio de Frutilles Naturals



En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

 


 Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD



Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable









Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons



(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares